Kijkers verbijsterd: Koppel in Steenrijk, straatarm doet schaamteloze uitspraken

Kijkers verbijsterd: Koppel in Steenrijk, straatarm doet schaamteloze uitspraken

In het televisieprogramma Steenrijk, Straatarm worden de verschillen tussen twee gezinnen erg pijnlijk blootgelegd. De rijke Ruud en Jorg lieten deze week op sneue wijze weten wat hoe ze over de woning van alleenstaande moeder Ilona denken.

Interieurstylisten Ruud en Jorg hebben geen problemen in hun leven en genieten van het leven in een mooie villa, uitgedost met zwembad, bioscoop en jazuzzi. Wanneer ze de sociale huurwoning van moeder Ilona en haar twee kinderen Demano en Mila binnenstappen, zijn ze nogal verrast.

Wijk lelijk

De twee vinden de wijk waarin het gezin sowieso al te lelijk voor woorden. Ook de keuken kan hen niet bekoren. Zo is er geen afwasmachine, Quooker en wijnklimaatkast. Dit heeft geleid tot veel irritatie bij kijkers, getuige onderstaande tweets:

https://twitter.com/ZoetSanny/status/1643697501877174272

Goedmakertje

Toch maken de twee hun niet zo aardige opmerkingen later meer dan goed. Jorg wordt emotioneel door het feit dat Ilona heel er hard haar best moet doen om te overleven en maar 50 euro per week te besteden heeft. De twee geven de moeder een opleiding tot binnenhuisarchitectuur.

Scroll naar boven