Kijkers Mr. Frank Visser doet uitspraak gaan helemaal los op ‘zeikwijf’ Joan

Kijkers Mr. Frank Visser doet uitspraak gaan helemaal los op 'zeikwijf' Joan

Het televisieprogramma Mr. Frank Visser doet uitspraak wordt onzettend goed bekeken in Nederland. Er gebeuren soms de meest vreemde dingen. Ruzies, scheldpartijen en…ontzettend vreemde gewoontes bij de deelnemers.

Zo maakt de uitzending van gisteren de tongen behoorlijk los. Op Twitter regent het reacties over het ‘gezeur en gezeik’ van Joan.

Bromtoon

Waar gaat dit precies over? Gisteravond waren de twee buurvrouwen Joan en Pamela te zien. Joan wordt al twee jaar gek van een mysterieuze ‘bromtoon’. Die toon zou door de muren heen klinken en ze zou er zelfs niet meer van kunnen slapen.

Wanneer Viktor Brand ten tonele verschijnt, klaagt Joan over de geluiden. Ze meent zelfs dat de kwaliteit van haar leven erop achteruit is gegaan.

Degene die hier verantwoordelijk voor is, zou haar buurvrouw Pamela zijn. Maar die heeft nergens last van en is helemaal klaar met het gezeik van Joan.

Buurvrouw wordt GETIKT van GEBROM en COMPLEET UITGEROOKT! | Mr. Frank Visser doet uitspraak

Roken

Joan vertelt dat het helemaal misgaat sinds Pamela een nieuwe vriend heeft: ”Dan staan ze samen in de tuin te roken of te frituren. Ik houd mijn ramen dicht.”

”Het is heel vervelend, want het lijkt alsof niemand rekening houdt met mij. Het zet je hele leven op zijn kop. Als je bijna niet of slecht slaapt, dat is heel slecht voor je gezondheid.”

Get a life

Joan belt daarom vaak aan bij Pamela en doet briefjes door de deur. Pamela wordt hier compleet mesjogge van en denkt dat Joan gewoon niet spoort.

”Ik denk dat zij het op mij gemunt heeft en dingen zoekt. Over dat roken: waar bemoeit ze zich mee. Get a life, denk ik dan.”

https://twitter.com/mariska291169/status/1654198553789583386

https://twitter.com/carlit0bay/status/1654198144714919954

Scroll naar boven