Kijkers Massa is Kassa ontdekken enorme fout: ”Dit is onmogelijk”

Kijkers Massa is Kassa ontdekken enorme fout: ''Dit is onmogelijk''

Oplettende kijkers van het nog immer populaire televisieprogramma Familie Gillis: Massa is Kassa, zijn zich gisteravond een hoedje geschrokken. Ze betichten de show nu van nepperij dankzij een opmerkelijk fragment.

Massa is Kassa

Net zoals in heel Nederland, kwam Sinterklaas gister ook bij meneer Gillis op bezoek. Maar was dat eigenlijk wel gisteren?

Veel kijkers menen van niet. Er waren namelijk felgroene bomen te zien. Iets dat toch op zijn minst opmerkelijk is voor de tijd van het jaar.

‘Voor de gek gehouden’

Op Twitter (X) gaan kijkers dan ook flink los. Mensen spreken van ‘nepperij’. Onderstaand een aantal reacties die op social media te lezen zijn:

Logisch

Andere mensen reageren door te stellen dat programma’s altijd eerder worden opgenomen. Zeker in het geval van Massa is Kassa is het natuurlijk onmogelijk om live uit te zenden.

De afleveringen zijn allemaal ver van te voren opgenomen, dus dat is geen verrassing. Maar goed, blijkbaar zijn er toch veel mensen die hier stomverbaasd over zijn. Onderstaand het Sinterklaasmoment uit de aflevering van gister, waar Peter een mooi cadeautje krijgt:

SINTERKLAAS komt langs in HUIZE GILLIS! Is Peter wel LIEF GEWEEST? | Familie Gillis
Scroll naar boven