Kijkers Help Mijn Man is Klusser furieus: ”Je moet je schamen”

Kijkers Help Mijn Man is Klusser furieus: ''Je moet je schamen''

Kijkers van het televisieprogramma Help Mijn Man is Klusser hebben met verbazing gereageerd op de aflevering van gisteren. De woning van Ruud en Anneke bestaat niet alleen uit enorm veel troep, het is daarnaast een grote bende. 

Dat is echter nog niet het ergste, want kijkers gaan voornamelijk los over de houding van Anneke. De manier waarop zij haar man Ruud behandelt is bij de beesten af, aldus volgers van het programma.

Normaliter is de hulp van John Williams hard nodig om ervoor te zorgen dat een man aan de slag gaat. Maar nu is er iets heel anders aan de hand. De woning van Ruud en Anneke is een grote bende, maar ook erg smerig. Volgens Anneke komt dat door Ruud. Zij werkt immers drie dagen per week.

Herseninfarcten

Maar Ruud is getroffen door meerdere herseninfarcten en daardoor zit hij thuis. Ook heeft hij daardoor niet veel kunnen klussen. Anneke vindt dat Ruud zich verschuilt achter zijn problemen en vindt ook dat hij de handen uit de mouwen moet steken.

Wanneer John bij de woning komt kijken blijkt meteen dat Ruud ervoor openstaat om aan de slag te gaan en pakt de hulp dan ook met beide handen aan. Wel maakt hij Anneke duidelijk dat hij niet in staat is om alles af te krijgen vanwege zijn herseninfarct.

Lui en vals

Kijkers zijn verbaasd over de houding van Anneke. Vooral op Twitter gaat het helemaal los, getuige onderstaande tweets:

https://twitter.com/huisjedemico/status/1642980899233955846

https://twitter.com/HarnThed/status/1642991308636819456

Scroll naar boven