Kijkers helemaal klaar met ‘Klagende familie Meiland’

Gisteravond was te zien hoe de Meilandjes naar het prachtige Curaçao gingen. Maar aan de beelden te zien vonden hun het niet zo prachtig…

Weinig plezier

Ze waren met heel het gezin op vakantie, reden voor een feestje zou je zeggen. Maandenlang verheugde ze zich op de vakantie. Maar toen ze waren aangekomen was er weinig lol. Martien begon met het klagen. Hij was nog geen seconde uit de auto en vroeg al meteen waar de cocktailbar was.

Toen ze die niet meteen konden vinden riep hij: “Het is toch verschrikkelijk dit?” Dan zou je denken dat hun humeur de volgende dag beter zou zijn, maar het lijkt erop dat Martien liever naar huis wou gaan. “Ik heb zo wakker gelegen, want het heeft gegoten vannacht. Alles is nat”.

Maar het bleef regenen, en toen was hij er helemaal klaar mee. “Waarom gaat het weer regenen? Nou, welkom op Curaçao mensen! Leuk hoor. Elke dag mooi weer, zeggen ze.” Maar Maxime deed ook gezellig mee. Ze had het voornamelijk over dat ze ‘gebroken’ was.

Door dit gedrag kwam er veel ophef. Er werd gezegd: “Wat een zeikerds zijn het eigenlijk ook die Martien en Maxime. Ik kijk vanaf nu niet meer” Ook iemand zei: “Misschien eens wat minder klagen en eens realiseren hoe goed dat je het hebt, muts.”

Bekijk hieronder verschillende reacties:

https://twitter.com/Reauman88/status/1441118364009525266?s=20

Laat een reactie achter

Scroll naar boven