Kijk: Man mept met kettingslot in op de schedel van bejaarde in scootmobiel

Zoekzoek, beste volgers. De autoriteiten zijn met spoed op zoek naar een mislukt voorbeeld van integratie. Het gaat om een man die eerder dit jaar flinke tikken heeft uitgedeeld aan een bejaarde man die helaas zit in een scootmobiel. Met een kettingslot.

Kettingslot

Het laffe onderonsje vond plaats in februari van dit jaar. Onze blauwe vrienden zijn er dus weer lekker snel bij. In ieder geval ging het helemaal fout in de Blasiusstraat in Amsterdam.

Beelden laten zien hoe het begint met een woordenwisseling tussen de scootmobieler en de kettingmepper. Die laatste heeft geen goede opvoeding gekregen van zijn ouders.

Hij maakt de man in de scootmobiel voor vanalles uit en voegt daar nog aan toe wat er met hem zou kunnen gebeuren. Dat zijn dus regelrechte bedreigingen.

Daarna zien we hoe de donkere man er een kettingslot bijpakt, waarmee hij flink uithaalt. Hij mept de scootmobieler enkele keren tegen zijn hoofd.

Begin april kwamen de twee elkaar opnieuw tegen. Toen begon de donkere man opnieuw met het uiten van bedreigingen en misdroeg hij zich weer.

’10 jaar cel’

De p0litie neemt de zaak zeer hoog op. Dat we inmiddels negen maanden verder zijn, is moeilijk te verklaren. Maar goed. Het is volgens de berichtgeving op de politiewebsite ‘poging tot d00dslag’.

Kijk: Man mept met kettingslot in op de schedel van bejaarde in scootmobiel

Dat hebben we even opgezocht op Google. Dat kan je maximaal tien jaar brommen opleveren. En dus is het best belangrijk dat deze persoon snel wordt gevonden.

Heb jij de pech dat deze loser tot je vrienden- of kennissenkring behoort, of weet je waar hij uithangt? Schroom niet en geef hem aan. Bellen kan naar 0800 6070.

Scroll naar boven