Kevin (42) wil geen ‘lelijke vrouwen’ meer daten: ”Ik heb klasse”

Treinmachinist Kevin (42) wil geen 'lelijke wijven' meer daten

De 42-jarige Kevin uit Schotland heeft in een video op TikTok een onthullende bekentenis gedaan. Hij wil vanaf nu geen ‘lelijke wijven’ meer daten. ”Ik besef dat ik zelf geen Brad Pitt ben, maar ik wil iemand die er normaal uitziet.”

Allemaal lelijk

Het zijn roerige tijden voor treinmachinist Kevin. De alleenstaande vader is actief op TikTok, waar hij video’s post over zijn hond die Blade heet.

Recent postte hij een video, waarin hij vertelt over zijn liefdesleven. Kevin is vrijgezel, maar wil graag een vriendin. Dat lukt niet, omdat hij alleen maar te maken krijgt met ‘gebroken boemerang-b*tches’, zo zegt hij. ”Ik wil een mooie vrouw hebben, een diamant.”

@boerboelblade2 #storytime #catfished #onlinedating #icks #womensex #storytimes #viralvideos #fypシ #karensgoingwild #viral #comedy #tinder #funny ♬ original sound – boerboelblade2

”Ik heb dates gehad met een paar vrouwen. Die waren veel te zwaar. Ik heb maar een eis: als je mooie borsten hebt en een leuk gezicht, dan heb je mijn interesse.”

Triple B

In de video legt hij uit waarom hij geen vrouwen wil die hij bestempelt als ‘Triple B’ (Broken Boomerang B*tches). ”Ik zou hen BBB noemen. Want als je een boemerang gooit, komt hij terug. Nee, in dit geval: rot op en tot nooit meer”, zo flipt de vader.

Overigens mag zijn toekomstige vrouw haar haren niet opsteken. ”Dan lijken ze op een ananas en dat ziet er niet uit.” Ook wil Kevin dat een vrouw tenminste vier keer per week met hem naar bed gaat.

Kijkers kunnen niet geloven wat ze horen en reageren massaal. Een iemand schrijft: ”Zielepoot, dit is waarom je nu alleen bent.”

Scroll naar boven