Kevin (27) mankeert niets maar doet elke dag alsof hij niet in orde is

Kevin (27) mankeert niets maar doet elke dag alsof hij niet in orde is

Het internet staat vol met bizarre verhalen. Soms klinken ze bijna te ongeloofwaardig om voor waarheid aan te nemen. Gelukkig zijn er vaak beelden, die bewijzen dat het echt gebeurt. Ook nu hebben we wederom een heftig bericht gevonden.

Op de televisiezender TLC wordt het programma My Strange Addiction uitgezonden. Hierin verschijnen mensen die dus, zoals de naam al suggereert, vreemde verslaving hebben.

We hebben al een vrouw gezien die sponzen eet, stukken matras en zelfs een man die een liefdesrelatie heeft met zijn auto. Terwijl zijn vader er gewoon naast staan.

Kevin

In een uitzending komt Kevin voorbij. De 27-jarige Amerikaan is kerngezond. Althans, fysiek gezien. Mentaal spoort hij niet. Maar daarom doet hij ook mee.

Kevin mankeert lichamelijk helemaal niets, maar is verslaafd aan zichzelf in het gips wikkelen. Hij begint het interview met uit te leggen dat hij ‘het gevoel van het gips om zijn lichaamsdelen’ geweldig vindt.

Kevin (27) mankeert niets maar doet elke dag alsof hij niet in orde is

”Ik heb allebei mijn armen tegelijk gedaan, allebei mijn benen. Een arm en een been en ga zo maar door. Ik heb ook wel eens mijn hele lichaam in het gips gedaan.”

Hij wordt er naar eigen zeggen ‘high’ van en doet het al sinds hij zeven jaar oud was. ”Toen jatte ik bandages van mijn ouders en deze deed ik dan om mijn benen.”

Aandacht

”Toen ik 12 brak ik mijn arm voor de eerste keer. Toen ik met gips rond liep, kreeg ik zoveel aandacht van mensen. Sindsdien ben ik er helemaal weg van.”

”Ik geniet van de aandacht. Ik gebruik gips, krukken, een rolstoel: alles om aandacht te krijgen. Wat ook geweldig is, is wanneer ik ergens binnen kom in het gips. Mensen staren me dan aan en denken: ‘Wat heeft hij gedaan?’

”Naar buiten gaan in het gips is gewoon geweldig. Als ik naar een cafeetje ga, vertel ik mensen allerlei verzonnen verhalen van hoe het gebeurd is. Ik vraag ze ook of ze op het gips willen tekenen.”

Vriendin

Bewonderenswaardig genoeg heeft Kevin ook een vriendin. Maar die wordt gek van hem. ”Ik moet hem in de auto dragen omdat hij zogenaamd niets kan.”

Samantha legt hem tijdens een etentje uit dat hij moet kiezen tussen het gips of haar. Kevin weet niet wat hij moet doen: ”Zonder gips ben ik niks waard.”

Aan het eind van de uitzending zien we hem waggelen met zijn complete bovenlichaam in het gips. Voordat hij naar buiten gaat zegt hij: ”Ik kan niet wachten om te zien hoe mensen reageren.”

Eenmaal op straat wordt Kevin gelukkig: ”Iedereen kijkt naar me, ik word nagestaard. Oh man, wat is dit een geweldig gevoel!” geweldig.”

No Broken Bones, But Addicted To Wearing Casts! | My Strange Addiction
Scroll naar boven