Raak in vorm en verlies dat kerstgewicht – deze posities verbranden de meeste kerstcalorieën

Het is eindelijk bijna kerst. Ook al is het dit jaar een beetje bijzonder, je kunt het hopelijk toch met een paar geliefden vieren onder het genot van lekker eten en drinken.

Echter, met al het lekkere eten en drinken dat continu beschikbaar is tijdens de kerstdagen, is het relatief eenvoudig om wat extra gewicht aan te komen. Het loslaten van alle grenzen om kerst te vieren, ook al voelt het als de hemel, gaat niet zonder gevolgen.

Maar als je van die kerstkilo’s af wilt, kun je altijd proberen ze uit te branden. Er zijn veel manieren om calorieën te verbranden, maar de beste is volgens mij verreweg de liefde bedrijven – en met dat gezegd hebbende, hier zijn de posities die de meeste calorieën verbranden.

Uitgaan in december, in de donkerste en koudste tijd van het jaar, klinkt niet echt uitnodigend. En we moeten uit de buurt van de sportschool blijven om de verspreiding van het virus te beperken. Tenminste totdat de vaccinatie een behoorlijk percentage van de bevolking heeft bereikt.

De posities die het meeste vet verbranden

Maar door een beetje vindingrijk te zijn in de slaapkamer kun je nog steeds dat extra gewicht verliezen van de vakantie. Volgens The Sun heeft Golfsupport een onderzoek uitgevoerd waarbij ze 112 koppels hebben voorzien van Fitbits om te meten welke liefdesposities de meeste calorieën verbranden.

De topverbranding van de posities, waar zowel de man als de vrouw samen het meest verbranden, heet The Butter Churner.

De positie vraagt veel van beide partijen. Toch verbrandt de vrouw na 30 minuten intiem te zijn in deze positie 179 calorieën en de man een volle 211 calorieën.

“Als je deze positie intens doet, kan de vrouw tot 224 calorieën verbranden,” schreef de site, volgens The Sun.

De beste positie voor vrouwen

Als je als vrouw zoveel mogelijk calorieën wilt verbranden als je de liefde bedrijft is The Squat wat je nodig hebt.

De positie is, zoals de naam al aangeeft, de vrouw die op de man hurkt.

Stel dat je iets minder avontuurlijk bent en je in plaats daarvan zou willen vasthouden aan de standaard houding? In dat geval krijg je de volgende ochtend waarschijnlijk geen buikkrampen, want de positie staat niet eens op de lijst.

Er zijn echter enkele variaties van de zendeling, volgens de infographic van GolfSupport.

Controleer alle posities hieronder!

Leuke informatie! Nu ben je in topvorm na (of zelfs voor) Kerstmis!

Druk nu op de DEEL-knop hieronder om deze belangrijke boodschap te verspreiden onder je vrienden!

Laat een reactie achter

Scroll naar boven