Kennissen verdachte kindermoordenaar: “Donny nette en verzorgde jongen”

'Donny M. misbruikte Gino (9) en vermoordde hem dezelfde avond'

Gisteren werd bekend dat Donny M(arwa) uit Geleen verdacht wordt van het ontvoeren en doden van de slechts 9-jarige Gino. Tegenover het Algemeen Dagblad bevestigen goede bekenden van hem dat de man inderdaad dat hij gistermorgen is aangehouden.

De vrienden en kennissen van Donny, die anoniem willen blijven, kunnen het nog steeds niet bevatten. Volgens hen is de 22-jarige Donny ”een nette en verzorgde jongen” die bovendien veel van voetbal houdt. Zijn favoriete club is PSV. Echter is hij in het verleden ook in aanraking gekomen met politie en justitie.

Leven op de rit krijgen

De redenen hiervoor willen zijn vrienden liever niet vertellen. Hij zou de laatste jaren juist geprobeerd hebben zijn leven ‘weer op de rit’ te krijgen. Iets dat volgens zijn naasten niet goed gelukt is. Op sociale media schrijft de verdachte dat hij internationaal vrachtwagenchauffeur is bij een meubeltransportbedrijf. De directeur van deze onderneming laat aan HLN (Het Laatste Nieuws) weten dat Donny al maanden niet meer voor hem werkt.

Vorig jaar oktober was Marwa dringend op zoek naar woonruimte in Zuid-Limburg. Hij woonde destijds bij bekenden en moest daar om onbekende reden vertrekken.

Laat een reactie achter

Scroll naar boven