Keniaan schrijft brief aan Bill Clinton: ”Ik wil met je dochter trouwen”

Keniaan schrijft brief aan Bill Clinton: ''Ik wil met je dochter trouwen''

Een 39-jarige Keniaan uit Nairobi heeft het gemunt op de hand van Chelsea  Clinton, de dochter van Bill en Hillary Clinton. 

40 geiten en 20 koeien

Godwin Kipkemoi Chepkurgor heeft een brief geschreven aan Bill Clinton en is al 9 jaar verliefd op Chelsea. Er onstonden gevoelens bij de man toen Bill, Hillary en Chelsea het Oost-Afrikaanse land bezochten. In de brief schrijft hij dat hij haar een ‘mooie, gedisciplineerde en natuurlijk overkomende vrouw’ vindt.

De Keniaan, die een klein computerwinkeltje runt, biedt Bill en Hillary 40 geiten en 20 koeien voor de hand van Chelsea. Een lokale correspondent noemt dat ‘zeer ruim’, vanwege de economische crisis in Kenia. Godwin heeft overigens al een vrouw, maar ziet in Chelsea een mooie tweede vrouw.

Hij schrijft dat zijn echtgenote er geen problemen mee heeft. ”Ze klaagde niet”, zo zegt Chepkurgor die erop wijst dat het in Kenia normaal is om meerdere vrouwen te hebben.

Hillary Clinton

Hillary heeft de brief ook gelezen en heeft haar dochter op de hoogte gebracht van het aanbod. ”Ze is een onafhankelijke vrouw die zelf moet beslissen. Maar ik zal het aardige aanbod aan haar overbrengen.”

Scroll naar boven