Katholieke basisschool verkocht per ongeluk rode strings voor moederdag

Een pijnlijke verwarring op moederdag op een katholieke school in de VS heeft de bestuurders in verlegenheid gebracht, maar zorgde voor lachende reacties bij ouders en scholieren.

‘Rode rozen’

Newsweek heeft gemeld dat de St. Anselm Catholic School een leuk idee had voor moederdag. Ze waren van plan om rode rozen te verkopen voor de jaarlijkse vakantie. Maar in plaats daarvan verkochten ze per ongeluk rode strings die als bloemen waren verpakt.

Een hilarische video op Facebook laat zien hoe één van de ouders van een leerling de roos vasthoudt die hij van de school heeft gekregen. Het onderschrift van de video luidde: “Hier is de bloem die St. Anselm Catholic School uitdeelde aan basisschoolleerlingen voor Moederdag.” Volgens CBS Philly stuurde de directeur van Saint Anselm’s een vervolgmail naar de ouders waarin ze hun excuses aanboden.

Reactie van de school

“De rozen die op onze Moederdag-plantenverkoop werden verkocht, waren niet de nepbloemen die oorspronkelijk bedoeld waren. In plaats daarvan was het item een ​​Valentijnsdag cadeau bedoeld voor volwassenen. De administratie stelt vast hoe de fout is ontstaan ​​en neemt maatregelen om herhaling te voorkomen.”

De woordvoerder van het aartsbisdom van Philadelphia, Ken Gavin, vertelde Newsweek dat de verwisseling “een ongelukkige fout” was en dat ze “hun oprechte excuses aanbieden”. Gavin zei:

“Er is geen bewijs dat deze opzettelijk ter beschikking zijn gesteld. We betreuren oprecht alle schaamte en ongemak die is veroorzaakt en wensen alle moeders in de gemeenschap een gelukkige en gezegende Moederdag met harten vol dankbaarheid.”

Laat een reactie achter

Scroll naar boven