Kassier betaalt dessert van agent met eigen geld, maar wordt alsnog geschorst van werk

We worden op jonge leeftijd geleerd om altijd te proberen goede dingen te doen. Als kinderen krijgen we te horen dat het moeilijk is om de dag van iemand anders een stukje mooier te maken.

Voor een tiener in Texas is het echter mogelijk dat elke les over zorgzame gebaren uit het raam is verdwenen, nadat wat begon als een attente daad hem in de problemen bracht.

Zack Randolph, een 18-jarige medewerker bij Great American Cookies, besloot om een agent te trakteren als een manier om bedankt te zeggen. Hij wist niet dat hij geschorst zou worden door zijn daad …

Toen een agent op een dag in Great American Cookies kwam, besloot tiener kassier Zach Randolph dat hij iets leuks wilde doen. De agent was daar om een ​​toetje op te halen, en dus vertelde Randolph hem dat het gratis was; hij zou het zelf betalen.

De 18-jarige haalde zijn portemonnee tevoorschijn en betaalde de $2,75, zelfs zonder gebruik te maken van de werknemerskorting, zodat de winkel het juiste bedrag zou krijgen.

Volgens Randolph: “Hij is gewoon een hele aardige vent en bovendien heeft hij een ereteken. Dat is genoeg voor mij om iets voor hem te kopen. Dat is het minste wat ik kan doen. ‘

De tiener voelde zich redelijk goed over zijn acties, tot het moment waarop de volgende klanten de balie naderden. De man en de vrouw eisten ook gratis desserts en gaven Randolph vervolgens een moeilijke tijd toen hij zei dat ze normaal moesten betalen.

Volgens de moeder van Randolph was het stel op zijn minst confronterend. De man vertelde haar zoon: “Je weet dat je waarschijnlijk ontslagen wordt.”

Randolph ging verder over het onderwerp en verklaarde dat hij zich zelfs bedreigd voelde door het gedrag van de man.

“Hij zette zijn dochter neer en kwam aan de zijkant van de balie en kwam naar me toe. Gelukkig hielden mijn assistent-manager en mijn collega hem tegen”, zei hij.

Helaas was dat echter niet het einde. De tiener werd geschorst en mocht een week lang niet meer werken. Natuurlijk konden noch hij, noch zijn moeder het geloven.

Als antwoord publiceerde de moeder van Randolph het verhaal in een Facebook-bericht, een bericht dat zich snel over het internet verspreidde. Het duurde niet lang voordat het bedrijf zich verontschuldigde voor hun daden, evenals het aanbieden om te betalen voor de uren die Randolph zou hebben gewerkt tijdens zijn schorsing.

Toch is het feit dat ze hem hebben gestraft in de eerste plaats echt schokkend, net als het gedrag van de man en vrouw die klaagden omdat hij de politieagent een gratis traktatie had gegeven.

Het is moeilijk te begrijpen waarom sommige mensen zich zo gedragen. Alles wat we kunnen zeggen is dat we hopen dat Randolph deze ervaring hem niet weerhoudt om een zorgzame, oprechte kerel te zijn.

Deel dit artikel alsjeblieft om je steun te betuigen aan Zack Randolph en zijn acties!