Karin zonder QR-code geweigerd: ‘dit is hetzelfde als de Holocaust’ (video)

Vorige week is de QR-code ingevoerd. Je moet vanaf nu een QR-code laten zien om te bewijzen dat je gevaccineerd bent/of getest. Zonder dit bewijs mag je de horeco niet meer in. Zo mocht Karin ook niet binnen. Zij deelde een filmpje na een bezoekje aan de sauna.

Bezoekje aan de sauna

Karin wilde graag een hapje gaan eten na een ontspannende dag in de sauna. Maar dit verliep niet zoals ze het had gedacht. Ze is niet gevaccineerd dus ze heeft geen QR-code. Ze mocht wel op het terras zitten, maar ze vond het daar te koud voor. Zij filmde de situatie om te laten zien wat haar overkwam.

“Ik heb het net gewoon echt gevoeld. Ik heb echt gevoeld wat er aan de hand is. En hoe het voelt als jij inderdaad als een hond een soort beest bijna buiten wordt gezet en buiten wordt gesloten” Schreeuwt ze, vervolgens gaat ze verder “We zaten in dezelfde sauna.. Je zit in mijn zweet! En nu ben ik ineens een gevaar voor het restaurant? Ik kan dit niet uitstaan!

Ze is duidelijk geëmotioneerd. Ze schreeuwt en vraagt zich huilend af: “Hoe zijn we zo afgezakt in anderhalf jaar tijd. Hoe dan? Serieus hoe dan? Ze geeft aan dat vergelijking met de Tweede Wereldoorlog gemaakt mag worden maar laat zich er toch over uit. ‘Het is gewoon hetzelfde’ ‘Mensen stonden erbij en keken ernaar”. Ze vindt dat mensen wakker moeten worden.

Benieuwd naar de beelden? Bekijk ze hieronder:

YouTube video player

Laat een reactie achter

Scroll naar boven