Karin is woest na avondklok-rechtzaak en schreeuwt hele buurt bij elkaar: “F*k jullie!”

Gistermiddag werd er bekend gemaakt door de rechter in Den Haag dat de avondklok per direct moest stoppen. Vervolgens was het niet helemaal duidelijk of er nou wel of geen avondlok was.

Korte samenvatting over wat er gister allemaal is gebeurd:

De overheid besloot direct in hoger beroep te gaan. Een jurist van Viruswaarheid vond namelijk dat de rechter partijdig was. Er werd vervolgens een ‘wraakkamer’ gemaakt die moest uitzoeken of de rechter partijdig was. Kort daarna werd er besloten dat de rechter onpartijdig was en mocht de rechtszaak gisteravond doorgaan.

Uiteindelijk is er besloten dat de avondklok wel blijft gelden tot het hoger beroep is afgelopen, dit zal op vrijdag zijn. De avondklok moet tot en met vrijdag gelden omdat de rechter vindt dat het belang van de staat op dit moment meer waarde heeft.

Boze vrouw Karin-Maria

Karen is het echter niet eens met de uitspraak van de rechter en is woest over het feit dat er nu toch een avondlok is. Haar woede besloot ze na 21:00 buiten op straat te uitten: “Ik ga gewoon 1 minuut lang toeteren, f*ck jullie namelijk, ik ben zo kwaad!”. De hele buurt werd wakker van Karin’s geschreeuw:

Mening

Wat vond jij van de actie van Karin-Maria? Laat het weten door hieronder op reacties te klikken.

Laat een reactie achter

Scroll naar boven