Kapster Corrie laat zich niet beroven en pakt overvaller bij nekvel

https://www.hartvannederland.nl/nieuws/opmerkelijk/kapster-corrie-mept-overvaller-zaak-uit-landgraaf

De 73-jarige Corrie de Pee uit Limburg is een taaie tante. Dat heeft een overvallen eergisteren aan den lijve ondervonden. De man werd vakkundig bij zijn nekvel gepakt, waarna hij aan de politie werd overgedragen.

Corrie vertelt tegen Hart van Nederland wat er gebeurde. ”Rond 12.55 uur wilde ik net een boterham gaan eten toen er een meneer binnenkwam die zei dat hij mijn geld uit de kassa wilde. Ik heb toen gezegd: ‘om de godverdomme niet’. Je krijgt hier geen geld, je moet nu de deur uit.”

De overvaller pakte Corrie bij haar arm, waarna Corrie hem bij zijn nekvel pakt. Enkele seconden later liggen de twee op de grond.

Ik timmer je zo in elkaar

Op de grond voelt de overvaller zich schuldig. Hij vraagt Corrie of ze de politie wil bellen, want hij wil haar geen pijn doen. ”En toen is hij gaan zitten op een stoel totdat de politie kwam.” Of Corrie bang was? ”Ik was witheet. Als er iemand mijn zaak binnenkomt, timmer ik die zo in elkaar. Ik was heel erg kwaad en hoop dat deze mafklapper de grootste straf krijgt die er is.”

Scroll naar boven