Kailee deed lipvergroting, wordt vergeleken met karakter uit animatiefilm

Allergisch voor filler

De 23-jarige technologiestudente Kailee Jones uit het Amerikaanse Philadelphia in de staat Pennsylvania, droomde al geruime tijd van vollere lippen. En dus liet ze er voor de eerste keer fillers inspuiten.

Tegenover de krant Daily Mail verklaart Jones: ‘’Ik heb altijd dunne lippen gehad en ze verdwijnen als ik lach, dus ik wilde ze beter bij mijn gezicht laten passen.’’

Allergisch

Voor de behandeling werd een dosis ingespoten van 1 milliliter in haar boven- en onderlip. Na een uur begonnen Jones’ lippen echter in hoog tempo op te zwellen. De studente bleek tot haar grote schrik allergisch voor een bestanddeel van het goedje.

Lipfiller gaat verkeerd

Hierdoor werden haar lippen maar liefst acht keer groter dan de bedoeling was. Ze probeerde de zwellingen te verminderen met ijs, ‘’maar dat maakte het alleen maar erger’’. De zwellingen hielden zo’n 48 uur aan, een periode waarin de studente niet normaal kon praten, eten en drinken.

Waarschuwen

Jones wil andere vrouwen nu waarschuwen voor de risico’s die een allergische reactie op een filler met zich mee kunnen brengen. Bij deze.

Laat een reactie achter

Scroll naar boven