Jutta Leerdam laat varende vriendengroep tussen haar benen gluren

Jutta Leerdam geeft varende vriendengroep een onbedoeld kijkje tussen haar benen

Over Jutta Leerdam wordt de laatste maanden ontzettend veel geschreven. De ijskoningen is een plaatje en door een relatie met Jake Paul te beginnen, heeft ze het slim aangepakt. Haar bekendheid is nu namelijk door het dak gegaan.

Populair

Niet alleen in Nederland willen veel mensen alles van haar weten; ook Amerikanen zijn dol op deze schoonheid. Inmiddels heeft ze 4,2 miljoen volgers op Instagram.

Het gros van deze mensen heeft vermoedelijk geen enkele interesse in prestaties op de schaatsbaan. Maar ach, volgers zijn volgers en bekendheid is belangrijk.

Onlangs mocht Jutta Leerdam zelfs haar eigen beeld onthullen in Madame Tussauds. Dat kunnen niet veel mensen haar nazeggen. Ook werd ze bijna de mooiste vrouw van Nederland. Romy Monteiro was haar echter voor. Maar volgend jaar is er gewoon opnieuw een kans 🙂

Jutta Leerdam geeft varende vriendengroep een onbedoeld kijkje tussen haar benen

Poseren op de brug

Jutta Leerdam is dol op poseren. Op Instagram post ze geregeld mooie foto’s in wulpse posities. Recent verblijft de ijskoningen veel in het buitenland.

Haar vriend Jake Paul heeft namelijk net een woning van 16 miljoen euro gekocht in Puerto Rico. Dat is wel even wat anders dan Hollandistan.

De kans dat je Jutta ziet rondlopen in Amsterdam is inmiddels marginaal. Een vriendengroep had dit geluk echter wel. Terwijl ze op een rondvaartbootje door de armoedige kanalen dobberden, zagen ze Jutta ineens poseren bovenop een brug. En het werd nog veel prettiger.

Want Jutta stond in een kort rokje bij de reling. Dat gaf deze jongens een inkijkje dat normaal gesproken alleen bedoeld is voor de Amerikaanse Jake.

Foto

De foto is iets ouder, namelijk net voordat ze een relatie kreeg met Jake. Nu gaat deze foto echter behoorlijk viraal, dus wij dachten: dit kun je niet laten liggen.

De geluksvogels op het bootje hebben er vast goede herinneringen aan. Jutta ongetwijfeld wat minder. Maar ach, zo’n ramp is het nu ook weer niet 🙂

Jutta Leerdam geeft varende vriendengroep een onbedoeld kijkje tussen haar benen

Scroll naar boven