Jutta Leerdam betrapt met Nederlandse producer? Jake Paul reageert laaiend

Jutta Leerdam

Onlangs moest Jutta Leerdam weer even gedag zeggen tegen haar vriend Jake Paul. Na het schaatsseizoen had Jutta zat tijd over, want ze zit momenteel zonder team. Ze heeft van de gelegenheid gebruik gemaakt om flink te reizen. Samen met Jake en zijn privéjet heeft ze zowel Noord- als Midden-Amerika verkend.

Jutta Leerdam betrapt met producer?

Maar, er hangt wat spanning in de lucht voor Jake, want er lijken nieuwe bewonderaars voor Jutta te zijn opgedoken, en wel hier in Nederland. Een Amsterdamse nachtclubproducer, beter bekend als VNO, heeft een nummer uitgebracht over Jutta. In het liedje flirt hij openlijk: “Jutta, Jutta, baby ik ben ook een schaatser. Zullen we nog een rondje maken?”

Jutta vond het nummer leuk genoeg voor een TikTok, wat weer een reactie van VNO uitlokte: “Sorry lieffie!” Het lijkt erop dat fans hopen dat Jake’s beheersing van het Nederlands niet voldoende is om de tekst te begrijpen. VNO heeft zelfs een video gedeeld waarin hij een bericht van Jake ontvangt: “Why’d you make a song about my girl, what’s wrong with you dude?” Dat berichtje van Jake kun je onderaan zijn post zien.

@juttaleerdamGoals♬ Jutta – VNO.

Nieuwe carrière voor Jutta Leerdam?

Laatst kwam er een verrassend nieuwtje vanuit het kamp van Jumbo-Visma. Sven Kramer, die nu de commerciële touwtjes in handen heeft bij de schaatsploeg, kwam met groot nieuws. Het contract van Leerdam werd niet verlengd. Kramer gaf aan dat hij het nodige commitment miste bij Jutta voor een vruchtbare voortzetting van hun samenwerking.

“Niemand is groter dan de ploeg,” voegde hij eraan toe. Jutta liet via Instagram weten dat ze het besluit ‘erg jammer’ en ‘respectloos’ vond en dat ze ‘iets anders’ zoekt voor haar carrière. Het is nu afwachten wat de volgende stappen in haar carrière gaan zijn.

Jutta Leerdam

Wat vind jij van het nummer? Wij zijn fijn! Laat vooral een reactie achter op onze Facebookpagina met jouw mening. 

Scroll naar boven