Jumbo verkoopt vanaf nu seksspeeltjes: ”Dat willen we normaliseren”

Jumbo verkoopt vanaf nu seksspeeltjes: ''Dat willen we normaliseren''

Supermarktconcern Jumbo is echt van alle markten thuis. Je kunt er getuige zijn van een knokpartijtje met Glennis Grace, je kunt ‘Ferry’ reclame zien maken of…je kunt er terecht voor andere levensbehoeftes. Deze supermarkt verkoopt vanaf nu ook s*ksspeeltjes.

Jumbo

Hoe dat zit? Jumbo heeft een samenwerking afgesloten met EasyToys. In twee filialen in het centrum van Groningen kun je de komende drie maanden plezierspeeltjes kopen.

Jumbo verkoopt vanaf nu seksspeeltjes: ''Dat willen we normaliseren''

Het gaat om een proef die in eerste instantie drie maanden zal duren. Een woordvoerder van EasyToys is dolgelukkig en laat weten het ‘geweldig’ te vinden.

”Deze producten moeten genormaliseerd worden. We zijn altijd bezig om onze producten wat laagdempeliger verkrijgbaar te maken!”

Grote verwachtingen

De Mariaan Groep, onderdeel van Jumbo, verwacht dat de dildootjes en trileitjes de winkels uit zullen vliegen. ”We denken dat er in Groningen veel vraag is.”

”Het is een hartstikke jonge studentenstad.” Maarja, in een supermarkt komen ook ouders met kleine kinderen. Is dat dan wel verstandig?

Maar de groep van de Jumbo verwacht geen klachten. ”We hebben bewust gekozen voor deze twee winkels. Ze liggen echt in het centrum.”

Jumbo verkoopt vanaf nu seksspeeltjes: ''Dat willen we normaliseren''

”Daar is de doelgroep jonge studenten. We hebben ook winkels waar de doelgroep gezinnen met jonge kinderen zijn. Daar is dit niet te verkrijgen.”

HEMA

Het is niet voor het eerst dat EasyToys samen gaat werken met een groot merk. Dat gebeurde al als hoofdsponsor bij Emmen, en bij de HEMA.

De HEMA bracht een lijn ‘vleesvervangers’ uit. Consumenten konden hier trillende neppenissen, rubbertjes en glijmiddel kopen. Dat werd een succes van ongekende proporties. Binnen 48 uur was alles verkocht.

Laten we kijken hoe snel het bij Jumbo gaat.

Scroll naar boven