Julia (29) leert Eileen (66) online kennen: ”Ze is een beest in de slaapkamer”

Julia (29) leert Eileen (66) online kennen: ''Ze is een beest in de slaapkamer''

De 66-jarige Eileen de Freest en haar vrouw Julia Zelg van 29 worden door veel mensen aangezien voor moeder en dochter. Het tegenovergestelde is het geval, want de twee zijn lovers. In het TLC-programma Love Don’t Judge vertellen ze meer over hun relatie.

Tinder – Huwelijk

Veel mensen zeggen dat leeftijd slechts een getal is. In het geval van Eileen en Julia is dat zeker het geval. De twee leerden elkaar in 2019 kennen via de datingapp Tinder.

Wat begon als een leuk gesprek, eindigde in een huwelijk. Het Britse koppel krijgt desondanks veel kritiek, want hoe kan een 29-jarige meid, nu vallen voor de charmes van een vrouw van 66 jaar?

Julia (29) leert Eileen (66) online kennen: ''Ze is een beest in de slaapkamer''

Daar geven ze antwoord op in Love Don’t Judge. Julia geeft toe dat ze nooit had verwacht dat iemand van in de zestig nog interesse zou hebben in stomende slaapkamersessies. Eileen (66) heeft een torenhoog libido en inmiddels weet Julia beter: ”Ik ben nooit met iemand geweest die harder tekeerging.”

Open relatie

Ten tijde van het coronavirus leek het er even op dat het huwelijk zou stranden. Eileen en Julia zaten de hele dag samen in huis en dat leverde ‘huwelijksprobelemen’ op.

In plaats van uit elkaar gaan, besloten ze tot een open relatie. Eileen en Julia betrekken nu ook anderen bij hun leven in de slaapkamer. Naar eigen zeggen zijn ze volledig eerlijk tegenover elkaar over met wie ze het allemaal nog meer doen.

”We zijn nu niet meer monogaam. We zijn wel samen, maar hebben ons opengesteld voor plezier met andere bedpartners. Daardoor is onze band weer sterker geworden.”

Ze hebben afgesproken dat ze niet verliefd worden op anderen. Eileen heeft meer interesse in een ‘intellectuele connectie’ met anderen.

Eileen komt eerst

Julia vindt een open relatie de beste oplossing. Ze spreekt van nieuwe energie rondom haar huwelijk en zet Eileen op de eerste plaats. ”Voor al het andere.”

Zou het geen optie zijn om een driehoeksverhouding te beginnen? ”We hebben verschillende smaken, dus dat zou geen oplossing zijn.” Wel is Julia er recent achtergekomen dat ze toch niet zo lesbisch is als dat ze altijd heeft gedacht. Tijdens avontuurtjes geniet ze ook van mannen.

Geen vriendelijke reacties

Julia wordt op internet flink belachelijk gemaakt en krijgt geregeld te horen dat ze ‘mummy issues’ heeft. ”Mijn moeder is een paar jaar jonger dan Eileen. Als we ergens komen, denken ze soms dat Eileen mijn moeder is. Als ik ze dan vertel dat we getrouwd zijn, schamen ze zich.”

Scroll naar boven