Jos wordt gek en sloopt zijn eigen huis in Mr. Frank Visser doet uitspraak

Jos wordt gek en sloopt zijn eigen huis in Mr.Frank Visser doet uitspraak

Aan het programma Mr. Frank Visser doet uitspraak doen ‘aparte’ types mee en dat is nog zacht uitgedrukt. We hebben soms het idee dat het programma is gemaakt om mensen voor de televisie te vermaken. Als het ware een soort comedy-show.

Dat blijkt ook wel uit de kijkcijfers. Er zijn veel mensen die graag willen kijken naar burenruzies. Dat wordt natuurlijk veroorzaakt door de deelnemers.

In de uitzending van vanavond komen Jos en zijn vrouw voorbij. Aan hun accent te horen komen ze uit Zuid-Limburg. We gokken op Maastricht.

Jos wordt gek en sloopt zijn eigen huis in Mr. Frank Visser doet uitspraak

Jos is een roddelaar

Jos en zijn vrouw hebben het aan de stok met hun buren. Onderwerp is het ‘roddelen’ over elkaar. Volgens de buurtjes is Jos altijd aan het roddelen.

Maar Jos heeft van een ander koppel gehoord dat zijn buren ook over hem en zijn vrouw praten. Jos zou zijn vrouw verteld hebben dat ze moet afvallen, omdat hij haar anders niet meer wilde. Zijn vrouw zegt: ”We zijn al 30 jaar samen. Hij heeft me genomen zoals ik was.”

De buren reageren daar ijskoud op: ”Tegen ons heeft je man wat anders verteld.” Maar de vrouw van Jos wordt laaiend: ”Dat jullie geen s*ks hebben kan ik niks aan doen. IK HEB WEL S*KS!”

”Ik moet naar binnen”

Er zou ook ‘gegluurd’ zijn. Maar net als Viktor Brand daarover opheldering eist, wordt het Jos allemaal te veel. In een video zien we hoe hij zijn eigen woning binnenstormt.

Vervolgens horen we geluiden, die erop wijzen dat Jos zijn hele woning sloopt. Hij schreeuwt nog: ”Ik moet naar binnen, want ik sla haar op haar bek!”

Doe eens normaal

De vrouw van Jos wordt dan ook gek en roept Jos tot de orde: ”Hallo, doe eens normaal! Dat is die k*t toch niet waard!? Maar Jos vindt van wel. Hij begint te schreeuwen dat zijn buurvrouw ‘haar bek’ moet houden en gaat lekker door met slopen. Hij gooit met allemaal spullen.

Later is Jos weer gekalmeerd: ”De woede moest van me af. En toen heb ik een plank doorgeslagen. Wij denken dat Jos zich een keer moet melden bij een psycholoog.

Scroll naar boven