Jos haat zijn onderbuurman, beledigt hem via drie pamfletten voor de ramen

Jos haat zijn onderbuurman, beledigt hem via pamfletten voor de ramen

Burenruzies komen best vaak voor. Zo vaak dat er programma’s bestaan zoals De Rijdende Rechter. Dat levert kostelijke televisie op. In het West-Vlaamse Oudenburg is een burenruzie inmiddels zo ontspoord, dat twee buren elkaar zwartmaken via pamfletten voor de ramen.

De bovenbuurman is ermee begonnen, zo schrijft Het Laatste Nieuws. Op maar lieft drie pamfletten heeft Jos enkele niet mis te verstane boodschappen geschreven.

Rechtbank

Op de een staat: ‘Dit gebouw stinkt regelmatig naar DRUGS afkomstig huurder onderaan’. Op het tweede vel lezen we de volgende boodschap: ‘Bewoner van hieronder schijnheilig. Lachen met mijn kruk na slagen en schoppen. Het lachen zal u wel vergaan in de rechtbank!’

Maar Jos had nog wat inspiratie over en hing nog een derde velletje op. Daarop schreef hij dat hij mishandeld was door de onderbuurman.

Jos haat zijn onderbuurman, beledigt hem via pamfletten voor de ramen

Onderbuurman

De onderbuurman liet zich ook niet onbetuigd. Hij hing ook een papieren velletje op en schreef daarop: ‘Zegt diegene die hele dagen op zijn vrouw timmert en jarenlang heel de straat terroriseert!!! Crapuul.’ Om duidelijk te maken dat het gaat om zijn bovenbuurman, heeft de man een zwarte pijl die naar boven wijst getekend.

Jos haat zijn onderbuurman, beledigt hem via pamfletten voor de ramen

Burgemeester

De hoogoplopende ruzie heeft inmiddels de burgemeester en de politie bereikt. Die doen er echter niets aan, omdat het niet verboden is een papieren vel met tekst voor je ramen te hangen. Wij zijn stiekem wel benieuwd hoe dit gaat aflopen 🙂

Scroll naar boven