Jorma (51) werd gezelschapsdame: ”Ik doe het nooit meer gratis”

Jorma (51) werd gezelschapsdame: ''Ik doe het nooit meer gratis''

Jorma besloot een einde te maken aan haar ervaringen als alleenstaande moeder die teleurgesteld was in het daten. Ze grapte eens tegen een collega dat ze misschien geld moest gaan vragen voor de daad waarop hij reageerde dat vrouwen “goud” in hun onderbroekjes hebben.

Zielsgelukkig

Ze besloot zich in te schrijven bij de Kamer van Koophandel als gezelschapsdame. ”Daten is leuk, mannen zijn leuk en ook een vrijpartij is leuk. Maar deze dame laat zich voortaan niet meer gratis naaien.”

Na bijna zeven jaar in de industrie, vertelt Jorma openlijk over haar werk . “Toen ik besloot om betaald werk te gaan doen, vertelde ik het meteen aan mijn familie. Hoewel ze niet juichend reageerden, begrepen ze het wel. Ze zien nu een Jorma die zielsgelukkig is.

Jorma (51) werd gezelschapsdame: ''Ik doe het nooit meer gratis''
Screenshot: NH Nieuws

Dagje vrij

Ze werkt niet fulltime als gezelschapsdame en zorgt ervoor dat het leuk blijft. Ze heeft één of twee klanten per dag en soms een dagje vrij. Op woensdag en zaterdag is ze bijvoorbeeld overdag oma.

Jorma begon op haar 44e als na haar scheiding. Ze was al tijdens haar huwelijk actief op datingsites en merkte dat mannen die ze aantrok, die ze leuk vond, geen vrijgezel waren en niet op zoek waren naar een leuke relatie of vrouw, maar gewoon naar een gratis vrijpartij.

Mannen willen oudere, vollere vrouwen

Jorma schat in dat veel vrouwen zich herkennen dat datingsites vol staan met mannen die alleen maar gratis willen wippen. Maar dat is er dus niet meer bij.

Aan het begin van haar nieuwe avontuur vroeg ze zich af of er wel behoefte was aan vollere en oudere vrouwen. Inmiddels is haar duidelijk geworden geworden dat er voor elke doelgroep voldoende klanten zijn. Jorma heeft daarom geen spijt dat ze deze stap genomen heeft.

Eerste klant

Jorma herinnert zich haar allereerste klant nog goed en het was een aangename ervaring. “Hij wilde eerst iets eten, had een hotelkamer geboekt en gaf me netjes vooraf het envelopje met geld. Ik dacht: als dit het nieuwe leven wordt…Dat is wel erg makkelijk verdiend.”

Scroll naar boven