Joran van der Sloot verlaat vrouw en kind, slaat topmodel aan de haak

Joran van der Sloot verlaat vrouw en kind, slaat topmodel aan de haak

Joran van der Sloot kondigt via zijn advocaat groot nieuws aan. Hij gaat namelijk scheiden van Leidy, met wie hij al sinds 2013 samen is en met wie hij een dochtertje heeft. Van der Sloot heeft een nieuwe, jongere en knappere vriendin gevonden.

Huwelijk

Van der Sloot trad in 2014 in het huwelijksbootje met Leidy Figueroa. In de Piedrag Gordas-gevangenis werd er speciaal voor het koppel een mooie ceremonie georganiseerd.

Ten tijde van het huwelijk was Leidy zeven maanden zwanger van Joran. Hun dochtertje is inmiddels acht jaar oud en is vernoemd naar de oma van Van der Sloot. Haar naam is Dusha Trudie.

Joran van der Sloot verlaat vrouw en kind, slaat topmodel aan de haak

Ontmoeting

Leidy en Joran leerden elkaar kennen toen eerstgenoemde snoep en sigaretten verkocht aan ‘collega’s van Joran. Ze mocht hem tweemaal per week komen bezoeken.

De advocaat van Joran maakt nu wereldkundig dat de relatie in 2020 al in zwaar weer verkeerde. Joran bleek bezig te zijn met een andere vrouw.

Het gaat om de 24-jarige Eva Pacohuanaco, een model. Zij werd er van beschuldigd Joran te hebben voorzien van verboden middelen. ”Joran had veel vriendinnen. Veel vrouwen bezochten hem, maar Leidy was al die tijd loyaal aan hem”, aldus de advocaat.

Overspel

Joran heeft dus overspel gepleegd. De scheiding is al een jaar geleden aangevraagd, maar nu pas wordt er iets mee gedaan. Hij heeft nu een relatie met Eva.

De advocaat heeft Leidy ingelicht over het besluit, Joran durfde het zelf niet te vertellen. Volgens Maximo Altez reageerde Leidy erg boos. ”Hoe kun je”, vroeg ze me. Jij was de godfather van ons huwelijk. Daar had ze gedeeltelijk gelijk in, als ik er over nadenk.”

Leidy nog niet weg

Altez beweert dat er tegenwoordig niet veel vrouwen meer zijn die Joran bezoeken. Dat komt door de strenge regels van de Challapalca gevangenis.

”Maar hij schrijft nog steeds brieven aan vrouwen en zij sturen hem foto’s. Ook blote foto’s, ja. Daarnaast komt Leidy haar ex ook nog steeds bezoeken. Ze houdt van de pijn. Bovendien is ze zonder Joran helemaal niets. Hij geeft haar elke maand een flink geldbedrag.”

Uitgeleverd

Van der Sloot wordt binnenkort door Peru uitgeleverd aan de Verenigde Staten. Daar moet hij zich zien te verweren tegen meerdere aanklachten die voortkomen uit de zaak Natalee Holloway.

De 18-jarige studente verdween in mei 2005 spoorloos tijdens haar vakantie in Aruba. Joran ontkent tot op de dag van vandaag dat hij daar iets mee te maken heeft.

 

Scroll naar boven