Joran heeft grote plannen voor als hij vrijkomt: ”Dat past bij mij”

Joran heeft grote plannen voor als hij vrijkomt: ''Dat past bij mij''

Joran heeft bekend dat hij verantwoordelijk is voor de verdwijning van Natalee Holloway. In 2005 heeft hij haar in Aruba in zee gegooid.

Natalee

Hij zou niet alleen met haar hebben willen zoenen, maar wilde meer. Natalee zou dat geweigerd hebben waarna hij haar een trap in haar gezicht gaf.

Joran van der Sloot

Daarna zou hij een betonblok, die blijkbaar op het strand lag, hebben gepakt. Daarmee zou hij haar gezicht hebben ingebeukt en daarna gooide hij haar in zee.

‘Joran vertelt waarheid’

De FBI en de rechter geloven hem op basis van een gevonden dagboek en een leugendetectortest. Die eerste bleek hij al sinds 2016 bij te houden.

De FBI wist daar niets van. De leugendetectortest viel positief uit, waarna de rechter akkoord ging met een strafverlaging. Daardoor moet Joran van der Sloot 20 jaar zitten.

Althans, de straf loopt gelijktijdig met die uit Peru. Hij hoeft dus geen dag extra te zitten en zal vrijkomen in het jaar 2042.

Helpen

Dan is hij 57 jaar. Hij beweert nu een goed persoon te zijn. ”Wanneer ik vrijkom, ga ik mensen met een gokverslaving helpen. Of mensen met geestelijke stoornissen.”

”Dat wil ik heel graag doen. Mijn leven is verpest door mijn gokverslaving en misschien door andere stoornissen die ik heb. Ik wil mijn leven besteden aan helpen. Ik wil anderen helpen.”

Joran van der Sloot in grote problemen, riskeert extra gevangenisstraf van 18 jaar

Leidy

Hij kijkt niet goed terug op wat hij gedaan heeft. ”Iemand die twee meisjes om het leven brengt, is niet helemaal normaal. Ik heb me altijd afgevraagd of er een draadje loszit bij mij.”

”Of er genetisch misschien iets mis is. Ik ben onderzocht en heb inderdaad een bipolaire stoornis. Ik krijg daar dagelijk ook medicatie voor.”

Maar wanneer hij vrijkomt, is hij dan niet bang om opnieuw het verkeerde pad op te gaan, bijvoorbeeld door zijn vrouw iets aan te doen?

Joran moet daar hard om lachen. ”Haha, ik zou mijn geliefde nooit iets aan kunnen doen. Ik denk eerlijk gezegd dat Leidy mij iets aandoet. Ik krijg een pak slaag van haar.”

Scroll naar boven