Jongste seriemoordenaar was 8-jaar oud toen hij drie mensen vermoordde

De ‘jongste seriemoordenaar ter wereld’ had naar verluidt drie mensen vermoord toen hij nog maar acht jaar oud was. Dit is het bizarre verhaal van Amarjeet Sada

Drie kinderen vermoord

In 2007 onderzocht de politie in India de beweringen dat een kind, geïdentificeerd als Amarjeet Sada, drie baby’s zou hebben vermoord, waaronder zijn acht maanden oude zus en negen maanden oude neef, aldus The Guardian.

De autoriteiten kregen lucht van deze zaak nadat een moeder had gemeld dat haar zes maanden oude dochter vermist was. Tijdens een politieonderzoek werd het lichaam van het slachtoffer op tragische wijze gevonden, begraven in de buurt.

Gewurgd en laten verdwijnen

Later vertelde Sada, die inmiddels gediagnosticeerd is met ‘psychiatrische stoornissen’, de lokale bevolking in het dorp dat hij haar had gewurgd en liet zelfs de plek zien waar hij haar lichaam had achtergelaten. De jongen zou de baby met een steen hebben verpletterd voordat hij haar lichaam begroef.

In juni van datzelfde jaar werd de jongen gearresteerd. Omdat Sada op dat moment echter nog geen 18 was, werd hij in een huis van bewaring geplaatst in een nabijgelegen stad Munger. Volgens de Indiase wet kan een kind niet ter dood worden veroordeeld of naar de gevangenis worden gestuurd, maar kan het worden vastgehouden in een kindertehuis tot het 18 wordt.

The Psychopath Killer Who Murdered His Sister & His Cousin

In afwachting van executie

Ook dachten bewoners van het dorp dat de jongen verantwoordelijk was voor het laten verdwijnen van zijn zus en neef, maar dat het expres niet naar buiten werd gebracht. In 2021 kwam er naar buiten dat Sada momenteel in afwachting is van zijn executie.

Laat een reactie achter

Scroll naar boven