Jongetje (11) komt om bij tragisch ongeval op schoolplein

Jongetje (11) komt om bij tragisch ongeval op schoolplein

Eerder deze week werd een jongetje van 11 jaar in kritieke toestand naar het ziekenhuis gebracht, nadat hij op het schoolplein onder een omvallende muur terecht was gekomen. De politie en het parket melden dat de jongen is overleden aan zijn verwondingen.

Muur

Het ongeval in de Sint-Vincentschool vond afgelopen dinsdag plaats aan de Leugenberg in Ekeren. Een nieuwgebouwde muur viel om en de 11-jarige Jack belandde onder de stenen.

De moeder van Jack heeft gisteren een zeer emotioneel bericht geplaatst op Facebook. Daarin schrijft ze: ”Vanmiddag om 13.00 uur kregen we het bericht dat onze allerliefste Jack niet meer wakker zal worden. Hij heeft, zoals altijd, gevochten als een leeuw tot op het einde in deze oneerlijke strijd.”

”Allerliefste vriend, bedankt dat we de ouders mochten zijn van zo’n ideale zoon als jij. Slaap nu maar zacht, je hebt het verdiend.”

Onduidelijk

Vooralsnog blijft het onduidelijk hoe het ongeval plaats heeft kunnen vinden. Het gerechtelijk lab en een bouwkundige zijn langsgegaan voor onderzoek.

Scroll naar boven