Jongetje (10) verkoopt al zijn speelgoed: ”Ik wil een kerstcadeautje voor mijn moeder kopen”

Jongetje (10) verkoopt al zijn speelgoed: ''Ik wil een kerstcadeautje voor mijn moeder kopen''

Op het internet gaat momenteel een video rond die al 27! miljoen keer is bekeken. Op de beelden is te zien hoe een jongetje, die tien jaar oud blijkt, op straat zit en zijn speelgoed heeft uitgestald. De reden? Hij wil met de opbrengsten een kerstcadeautje kopen voor zijn moeder.

Kerst

Veel mensen kijken jaarlijks uit naar de kerst. Hele families die zichzelf volproppen met lekker eten, dure cadeaus onder de boom en vooral gezelligheid.

Maar niet in ieder huis is het groot feest. Dat kan verschillende oorzaken hebben. In dit geval rijdt een automobilist in een straat, als hij ineens een jongetje ziet zitten met speelgoed om hem heen.

De man besluit te stoppen om te vragen waarom het kind er zit. Om het jongetje heen staat speelgoed. We zien onder meer een basketbal, een segway, Mario Kart en nog wat andere spullen.

Het jongetje zegt dat hij zijn speelgoed verkoopt omdat hij met het geld een kerstcadeautje voor zijn moeder wil kopen. ”Ze doet alles voor mij en heeft twee banen. Ik zou graag iets terug willen doen voor mijn moeder”, aldus de hartverscheurende woorden.

Man koopt alles

Wanneer de man naar prijzen vraagt, blijkt dat het jongetje voor de segway maar tien pond vraagt. Wanneer de man alles wil kopen, kost dat maar vijftig pond.

De man merkt op dat dat veel te goedkoop is. Hij zegt: ”Je hebt hier veel spullen staan. Ik geef je 100 pond voor alles.” Het kind vraagt daarop of hij de man een knuffel mag geven.”

Maar dat is nog niet alles. De man besluit hem nog 100 pond te geven. Het jongetje wil het in eerste instantie niet van hem aannemen en vraagt of de man het zeker weet.

”Het is bijna kerst en jij staat hier in de kou je eigen speelgoed te verkopen voor je moeder. Het is fantastisch wat je doet. Ik krijg er tranen van in mijn ogen.”

Onderstaand de beelden. Like dit bericht op Facebook en deel het, zodat andere mensen ook hun respect kunnen betuigen aan dit jongetje

Scroll naar boven