Jongeren slaan vader van drie kinderen dood in de supermarkt

pile of grocery items

Een vader van drie kinderen uit Ohio (De Verenigde Staten) is door een groep tieners doodgeslagen in de supermarkt. Dat melden Amerikaanse media.

Vader van drie kinderen

Volgens de lokale autoriteiten in Columbus gebeurde dit op 6 december jongstleden om 19.00 uur. In de supermarkt waren drie Afro-Amerikaanse jongeren voortdurend ruzie aan het zoeken met het winkelend publiek.

Hen is meermaals verzocht de winkel te verlaten, maar daar werd geen gehoor aan gegeven. De tieners zoch ruzie met zo’n beetje iedereen die ze tegenkwamen.

Op gegeven moment liep de 53-jarige Donnie Smith langs. Hij moest het flink ontgelden en kreeg zware tikken. Niet lang daarna moest hij worden overgebracht naar de eerste hulp.

Conform documenten, die in handen zijn van de Amerikaanse nieuwszender ABC, was Smith bewusteloos. Ook staat er in het rapport dat de tieners daar de grootste lol om hadden. Ze zouden de vader zelfs nog hebben uitgelachen toe hij om zijn leven smeekte.

Opgepakt

De drie jongeren zijn inmiddels aangehouden. De autoriteiten hebben niet bekendgemaakt hoe ze hen uiteindelijk op het spoor zijn gekomen.

Wat wel bekendgemaakt is, is dat het gaat om jongeren van 17, 18 en 19 jaar oud. Ze hebben hun toekomst al vergooid en volgens de eerste berichten is de kans groot dat er lange celstraffen in het verschiet liggen. Wij wensen de nabestaanden veel sterkte.

Scroll naar boven