Jongeren crashen met Ferrari na absurd rijgedrag in woonwijk

Jongeren crashen met Ferrari na absurd rijgedrag in woonwijk

In het Belgische Marcinelle (Henegouwen) heeft gisteren een zeer heftig auto-ongeval plaatsgevonden met een Ferrari. Hierbij zijn de inzitten van de bolide tragischerwijs om het leven gekomen. Dat melden media in België.

Inhalen

Volgens Het Laatste Nieuws reed de sportwagen gisteren rond 01.30 door een woonwijk. De bestuurder deed een poging om een vrachtwagen in te halen, maar dat mislukte.

De bestuurder, een twintiger, miste een bocht. Daarop raakte de auto meerdere geparkeerde voertuigen, waarna hij tegen een paal tot stilstand kwam.

Door de heftige klap vatte de Ferrari direct vlam. Binnen enkele ogenblikken brak er een gigantische vuurzee uit. Daarna sloegen de vlammen over naar vier andere voertuigen.

Ook een gevel van een woning stond in brand. De bewoners van het pand moesten razendsnel geëvacueerd worden. Toen brandweermannen in het wrak keken, troffen zijn twee lichamen aan. Het gaat om de bestuurder en zijn bijrijder. Beide jongens waren begin twintig.

Porsches

Nauwelijks anderhalve maand geleden vond er in Duitsland een heftig ongeluk plaats waarbij drie Porsches met kentekens uit Nederland betrokken waren.

De drie bestuurders reden met aanzienlijke snelheid, waarbij een van hen de macht over het stuur verloor. De tweede auto stopte, maar werd vol geramd door de derde Porsche.

In totaal kwamen hierbij vier Nederlanders om het leven.

Scroll naar boven