Jongen wordt kotsmisselijk in achtbaan en spuugt iedereen onder

Een ritje in een achtbaan is voor een jongen en andere passagiers uitgelopen op een ranzige bedoeling, toen een jongen kotsmisselijk werd. Hij leegde zijn hele maaginhoud. Over de andere inzittenden. Getverderrie.

Achtbaan

Als je wel eens in een achtbaan stapt, dan weet je dat dit vreemde dingen met je maag kan doen. Niet iedereen is daar tegen bestand.

Een jongen, genaamd Darwin Pineda, besloot onlangs in een achtbaan te gaan. We weten niet om welke achtbaan het gaat en waar deze staat.

Wat we wel weten, is dat het in Venezuela is gebeurd. In een video, die Pineda zelf nam, is te zien hoe hij met een vriend in de achtbaan zit.

Jongen wordt kotsmisselijk in achtbaan en spuugt iedereen onder

Begint nog leuk

In het begin is het nog leuk. De rollercoaster staat op het punt om te vertrekken en de twee jongens lachen het uit. We zien de jongen zelfs handgebaren maken naar de camera, in afwachting van (wat hij dacht dat) een avontuurtje ritje in een achtbaan.

Wat Pineda op dat moment niet kon weten, is dat de ingewanden van een medepassagier de intensiteit van de rit niet echt aankunnen.

Terwijl de achtbaan naar beneden gaat, wordt de filmer ineens overladen met braaksel. Niet alleen in zijn gezicht, maar ook in zijn mond.

De gulle lach van Pineda verandert plotseling in een uitdrukking van afschuw, terwijl hij wanhopig probeert om de kots van zijn gezicht te vegen.

Tsja, wat kunnen we hierover zeggen? Het is ontzettend ranzig. Maar als je het aandurft, kun je hieronder de beelden zien. Succes ermee!

@dpinedaoficial #🤣 #🤮 #vomito🤮🤮 #parquedeatracciones #vacaciones #asco #horrible #viral #broma #caracas ♬ use this if youre gay – alex ☆

Scroll naar boven