Jongen wil meisje zoenen op kisscam, krijgt flinke tik in zijn gezicht

Jongen wil meisje zoenen op kisscam, krijgt flinke tik in zijn gezicht

Het is weer bijna kerst en dat betekent dat het ook weer tijd is voor 3FM Serious Request. Hierbij sluiten een aantal dj’s zichzelf een paar dagen op in een glazen huis, waarbij er geld wordt ingezameld voor een specifiek thema.

Waar er in het verleden wel eens gekozen werd voor een buitenlands goed doel, is er dit jaar gekozen voor de Stichting ALS. De dj’s die in het glazen huis in Nijmegen zitten zijn:

  • Barend van Deelen
  • Sophie Hijlkema
  • Wijnand Speelman

Op het moment van schrijven is er al ontzettend veel geld opgehaald. De tussenstand stond een half uurtje geleden op een bedrag van 3.571.923 euro.

Hartstikke mooi natuurlijk! De dj’s zitten nog tot en met kerstavond in het huis, dus tot dan kan er nog gedoneerd worden.

Kisscam

In 2016 bedacht 3FM iets leuks: een kisscam. Het concept is erg simpel. Een paar keer per dag wordt de camera op mensen die in het publiek staan gericht, en die moeten elkaar dan zoenen.

Zoals 3FM het zelf omschrijft: ”Een kusje op de wang, op de lippen of een dikke vette tongzoen. Alles mag, maar zoenen zul je!”

Maarja, wat doe je als degene naast je daar even geen zin in heeft? In een video die op sociale media circuleert probeert er een gozer de blondine naast hem te kussen.

Pech voor hem: zij wil niet muilen met hem. Wat volgt is een lekkere, maar toch nog enigszins subiele tik in het gezicht van de jongen. Beelden:

 

Scroll naar boven