Jongen ontvouwt plannen: ”We veroveren dit land en maken er een moslimland van”

Ophef, ophef, ophef. In navolging van een verwarde Tunesiër die van Nederland graag een moslimstaatje wil maken, laten religieuze vreemdelingen met een Duits paspoort ook bij onze oosterburen hun ware aard zien.

Veroveren

Bij een demonstratie merkt een jongen op dat hij ’tegen mensen is die geen Sharia willen in Duitsland’. ”Dat is nonsens. Als jij moslim bent, dan wil je Sharia.”

Hij vervolgt: ”Over de hele wereld. Ik wil dat de Sharia wordt ingevoerd in Duitsland. De interviewer vraagt hoe hij denkt dat Duitsland kan veranderen in een Islamitische Staat.

Het antwoord is macaber: ”Zoals in het heilige boek beschreven staat; wanneer je in de meerderheid bent, is ons opgedragen om een land te veroveren. Zeker.”

De interviewer weet niet wat hij hoort en herhaalt de uitspraak van de jongen: ”Dus het is de bedoeling om Duitsland over te nemen?”

De jongen bevestigt: ”Zeker. Zeker.” Hij voegt er ook nog aan toe dat ‘liberale moslims’ niet bestaan. Samen leven in vrede is geen optie.

Voor degene die niet begrijpt wat hij zegt herhaalt de verwarde nieuwkomer het nog maar een keertje. ”Als we eenmaal in de meerderheid zijn en het moet met geweld, dan is dat maar zo.”

Jongen ontvouwt plannen: ''We veroveren dit land en maken er een moslimland van''

Sharia

Maar wat is de Sharia eigenlijk? Het is een Arabisch woord voor islamtische wetten, gebaseerd op de Koran en de Hadith. In sommige landen geldt deze regelgeving.

Voor vrouwen is dat geen best nieuws. Hen wordt hiermee verboden te trouwen met een niet-moslim. Mannen mogen wel een vrouw hebben die niet-moslim is en mogen in totaal vier vrouwen hebben.

Een man mag ook een huwelijk verbreken zonder opgaaf van redenen. Een vrouw daarentegen heeft geen recht om van haar man te scheiden.

Scroll naar boven