Jongen haalt hard uit naar Limburgers: ”Jullie horen hier niet en moeten het land uit”

Jongen haalt hard uit naar Limburgers: ''Jullie horen hier niet en moeten het land uit''

Tegenwoordig kan iedereen een goedkoop microfoontje kopen en de straat op gaan om mensen eens flink aan de tand te voelen.

Limburgers

Deze zelfbenoemde ‘influencers’ gaan dan in een willekeurige stad mensen domme vragen stellen, in de hoop op antwoorden die viraal gaan.

We hebben dat eerder al eens gezien bij drie jochies die hun toekomstige kinderen geen Nederlandse vriendin wensen. Dat is het hele internet over gegaan.

En nu? Nu heeft dezelfde interviewer het wederom voor elkaar gekregen om iemand voor zijn camera te krijgen die geen al te slimme uitlatingen doet.

Jongen haalt hard uit naar Limburgers: ''Jullie horen hier niet en moeten het land uit''

‘Domste accent’

De jongen wordt de vraag gesteld wat hij het ‘domste accent’ van Nederland vindt. Hij zegt: ”Die Limburgse accent man. Ze horen niet bij Nederland.”

”Jullie horen bij België.” De interviewer vraagt daarop of hij een boodschap heeft voor Limburgers. Dat heeft de jongen wel.

”Schrijf je uit de gemeente en ga lekker naar België. Limburg is lelijk, ze hebben een lelijk accent. Noem een celebrity die uit Limburg komt.”

”Een voetballer uit Limburg. Een rapper uit Limburg.” De interviewer wijst op Ambu gang en rapper Kosso. ”Oooh ja. Haha.”

De jongen heeft ongetwijfeld geen vrienden gemaakt met zijn uitlatingen. Maar goed, kom jij uit Limburg? Dan moet je jezelf gaan uitschrijven van hem. Dat je dat wel even weet.

Scroll naar boven