Jongen doet stoer met pijl in zijn mond, vergeet om hem los te laten

Jongen doet stoer met pijl in zijn mond, verliest zijn ogen

Steeds meer gemeenten voeren een vuurwerkverbod in. En als we de beelden die onderstaand op X (het voormalige Twitter) rondgaan bekijken, snappen we ook best wel waarom. Aan de andere kant: uiteraard doet het merendeel van de mensen gewoon normaal.

Vuurwerkverbod

Net als bij andere maatschappelijke problemen wordt er dan al snel besloten tot een collectieve straf. Maar vuurwerk is een traditie die Nederlanders graag in ere houden.

Hoeveel een steeds groter wordend aantal gemeentes vuurwerkverboden invoert, was daar gisteren helemaal niets van te merken.

In talloze gemeenten werd er weer ouderwets lekker op los geknald. Wel lijkt het erop dat mensen siervuurwerk verkiezen boven knallers (uitzonderingen daargelaten).

Pijl in je mond

Sinds we allemaal een mobiele telefoon hebben en social media accounts, zijn er mensen die zich maar al te graag op video laten vastleggen. Hartstikke leuk natuurlijk.

Ware het niet dat sommige mensen het woord ‘dom’ nog net niet op hun voorhoofd hebben staan. Neem nu de jongen uit het onderstaande filmpje. Hij besluit dat hij best een vuurpijl in zijn mond kan stoppen. Wat kan er immers foutgaan? Nu zie je het waarschijnlijk al aankomen.

Jongen wil stoer doen en stopt pijl in zijn mond, ziet niets meer

Punt een hoort een vuurpijl niet in je mond, maar als je uit jezelf al niet zo snugger bent snap je ook niet dat je die pijl los moet laten wanneer deze omhoog wil.

Ogen werken niet meer

Wanneer je dat niet doet, kunnen er een aantal dingen gebeuren. In de video is te zien hoe het gezicht van de jongen totaal in de hens vliegt.

Dat leverde hem derdegraads brandw0nden op en vermoedelijk het verlies van zijn zich. Mocht jij je nu afvragen waarom de zorgverzekering steeds duurder wordt? Mensen als deze knaap zijn daar onder andere schuldig aan. De beelden van het gebeuren kun je hieronder checken:

Scroll naar boven