Jongen doet stoer en springt op de Lamborghini: de reactie van de eigenaar laat iedereen sprakeloos

De mening over mensen die rijden in luxe auto’s verschillen gigantisch. Velen die zulke dure auto’s bezitten, kunnen worden omschreven als pretentieus en verspillend: het geld dat nodig is om zulke spectaculaire voertuigen te betalen, kan worden gebruikt voor zoveel meer benodigde dingen in de wereld.

Maar voor de eigenaar van een dergelijke auto, een Lamborghini Aventador SV met een waarde van een half miljoen dollar, lijkt geen van die dingen in zijn gedachte.

In de onderstaande video rijdt de eigenaar met zijn auto in een straat in San Francisco wanneer een man in een rugzak plotseling over zijn supercar springt. Geamuseerde voorbijgangers observeren wat er daarna gebeurt: laten we zeggen dat de eigenaar niet geamuseerd is. Een video van het incident verscheen later op Instagram.

Het is niet duidelijk of het hele evenement wordt opgevoerd, of dat het een waar geval van mild vandalisme is, veroorzaakt door jaloersheid volgens de Daily Mail.

Maar de eigenaar in de rode broek lijkt zeker verrast te zijn wanneer de dader hem boos achtervolgt.

Laten we zeggen dat de ‘Lamborghini-hopper’ misschien wel twee keer had na moeten denken voordat hij over een (dure) auto springt.

Wat zou je gedaan hebben als iemand dit met je auto had gedaan?

Bekijk de video hieronder:

https://youtu.be/77nc6xcngIU

Wat vind je van de reactie van de Lamborghini-eigenaar? Deel je reactie!

Bron: Daily Mail

Laat een reactie achter

Scroll naar boven