Ondanks het feit dat mensen die in het complottheorie geloven dat het op een dag de val van de mensheid zal zijn, is technologie behoorlijk handig.

Ik ben er zeker van dat de overgrote meerderheid het daarmee eens is. Tenslotte, hoeveel gemakkelijker is het leven nu we computers en geavanceerde systemen hebben om dingen te doen die vroeger zo veel moeilijker waren.

Bovendien worden we bij elke nieuwe generatie steeds meer gewend aan het leven met technologie. Elke keer dat een kind wordt geboren, komen ze in een wereld die iets geavanceerder is dan een jaar eerder. Het resultaat is dat de meeste kinderen nu volledig thuis opgroeien met technologie die het vermogen hebben om volwassenen te verrassen.

Toen “Baby Gracie” naar huis ging van het huis van zijn buren, wilde hij zijn favoriete kinderkanaal bekijken. Het enige probleem was dat hij het kanaalnummer niet kon onthouden. Dus wendde hij zich tot de technologie en gaf de wereld een absoluut hilarisch gesprek …

 

De jongen uit Michigan was bij zijn moeder in het huis van hun buren geweest, maar Gracie had besloten dat hij naar huis wilde. Zijn moeder stond hem toe over straat te lopen en hem te vertellen zijn favoriete kanaal in te schakelen en te wachten op haar terugkeer.

BEKIJK OOK  Stel poseert met unieke zesling: kijk nu 30 jaar later wanneer de zussen opgroeien en herenigen

Hij stak de weg over en ging terug naar zijn eigen huis, voordat hij zich realiseerde dat hij zich het nummer voor het kanaal dat hij wilde kijken niet kon herinneren. Met een ondernemend moment van denken koos Gracie er echter voor om niet terug te gaan naar het huis van de buren en ging in plaats daarvan naar zijn eigen veranda.

Aan de andere kant van het ‘Ring doorbell’-apparaat zat zijn vader, die al snel door zijn app op de hoogte werd gebracht dat er beweging was gedetecteerd voor de deur van het huis.

Wat volgt is Baby Gracie die op zijn tenen staat en roept: “Papa? Pa “in de lens van de camera.

Het gesprek

Zijn vader hoort hem en er is snel een gesprek aan de gang … één die meer dan zestien miljoen mensen inmiddels al hebben gekeken.

Vader: “Hoe gaat het, man?”

BEKIJK OOK  Soldaat werd vermoord in Afghanistan, na zijn begrafenis vinden ze een brief dat hij verborgen hield

Gracie: “Hoe schakel je het kinderkanaal in? In het huis. Weet je dat papa?”

* Papa gaat verder met hem te zeggen dat hij op de aan / uit-knop aan de zijkant van de tv moet drukken, alleen voor Gracie om uit te leggen dat hij niet weet welk nummer het kinderkanaal is.

Vader: “Oh man. Ik denk dat het kinderkanaal iets van 25 is”

Gracie: “Ik weet niet hoe kanaal 25 eruit ziet!”

Zijn vader had moeite om zijn lach in te houden. Hij legde zijn zoon uit dat hij op de “twee en vijf” knoppen moest drukken. Gracie leunde in reactie daarop naar de camera en plantte er verschillende slobberige kussen van dankbaarheid over.

Als het om kinderen gaat, is hun onvoorspelbaarheid echt een schat om te aanschouwen. Bovendien verwarmt het mijn hart om de relatie tussen een jonge jongen en zijn vader te zien, zij het via het medium technologie!

Je kunt de virale video hieronder bekijken:

Deel dit als je dit net zo schattig vindt als wij!


Like it? Share with your friends!