Jonge vrouw raakt zwanger ondanks dat ze nog maagd is

Een vrouw heeft haar verhaal gedeeld over hoe ze zwanger raakte ondanks dat ze nog maagd was. Nicole Moores ontdekte dat ze zwanger was van een baby, ondanks het feit dat het extreem moeilijk voor haar is om seks te hebben.

Vaginisme

De jonge vrouw lijdt aan een aandoening genaamd vaginisme, waardoor haar vaginale wanden onvrijwillig samentrekken. Dit betekent dat regelmatige seks, of zelfs het inbrengen van een tampon, een lastig en pijnlijk kan zijn. Toen Nicole haar vriend ontmoette, ontdekten ze dat ze geen geslachtsgemeenschap konden hebben omdat het te pijnlijk voor haar was.

Ze zegt hierover: “We hebben het geprobeerd, maar het was onmogelijk. Ik begreep niet waarom het niet kon. Ik dacht dat er iets mis met de was, maar doktoren vertelden me dat ik helemaal in orde was.”

Nicole en haar partner zochten andere manieren om plezier met elkaar te ervaren, en ze beweert dat dit er uiteindelijk toe heeft geleid dat ze zwanger is geraakt, ondanks dat ze nooit penetrerende geslachtsgemeenschap heeft gehad.

Positieve zwangerschapstest

“Op een dag begon ik op mijn werk vreselijke brandend maagzuur en pijnlijke borsten te krijgen. Mijn toenmalige baas, die een goede vriend was en op de hoogte was van mijn situatie, zei dat ze dacht dat ik zwanger zou kunnen zijn. Ik lachte en zei dat het onmogelijk, omdat ik nog maagd was.”

“Ik deed die dag op het werk tijdens mijn lunchpauze een zwangerschapstest en die was positief. Het enige wat ik bleef denken was hoe ik in hemelsnaam deze baby zou gaan bevallen als ik niet eens geslachtsgemeenschap zou kunnen hebben”, zei ze. “Ik was bang dat mijn partner zou denken dat ik hem bedrogen had, omdat het zo onmogelijk leek.

Gelukkig dankzij de hulp van een therapeut kon de 20-jarige zonder complicaties bevallen. “Tilly is mijn kleine wonder. We hebben het beste leven samen en haar hebben was het beste wat ik ooit heb gedaan.”

Laat een reactie achter

Scroll naar boven