Jonge vrouw in haar slaap verkracht, dader filmt zijn eigen handelen

Jonge vrouw in haar slaap verkracht, dader filmt zijn eigen handelen

Een 22-jarige man uit het Belgische Izegem kijkt aan tegen een gevangenisstraf van 36 maanden, nadat hij een jonge vrouw (20) in haar slaap verkrachtte en dat met zijn telefooncamera had opgenomen. De vrouw werd wakker, met verdachte N. D. bovenop haar.

De feiten dateren van 24 juni 2021 en vonden plaats in vakantiepark Dunepark te Nieuwpoort. Het slachtoffer was daar met twee vriendinnen en een vriend op vakantie.

Het viertal bivakkeerde er in een chalet. Op het strand leerden de vier een groep andere jongeren kennen. Die gingen mee naar het chalet voor een leuke avond met flink veel alcohol. Het was een hele gezellige avond, maar ’s nachts veranderde dat compleet.

Dronken en verkracht

Het latere slachtoffer was dronken en werd door haar vriendinnen op de bank gelegd. N.D. vertrok toen naar boven, waar hij zou slapen. Rond 04.00 uur ’s nachts liep hij weer naar beneden en zag dat de deken waaronder de vrouw lag iets was verschoven. ”Daarop ging hij naast haar liggen, begon haar benen te strelen en ging al gauw verder met zijn onzedelijke gedrag”, aldus de advocaat van de vrouw.

Het slachtoffer werd uiteindelijk wakker en zag tot haar grote schrik dat de verdachte bovenop haar lag. Daarbij was hij al zijn handelingen aan het filmen, terwijl hij ook foto’s had gemaakt.

De advocaat zegt dat de vrouw doodsbang was en daarom niet kon praten. Op aanraden van haar vriend is ze drie dagen later naar de politie gestapt. Ze wil een schadevergoeding van 5.000 euro.

Verdachte meldt zichzelf bij politie

Verdachte N. D. meldde zichzelf uiteindelijk bij de politie. Hij werd in eerste instantie aangehouden, maar daarna mocht hij al snel weer naar huis.

De procureur stelt dat de verkrachting is bewezen, omdat de man dat zelf heeft toegegeven. Bovendien zijn er twee foto’s van de daden gevonden. De eerste foto werd genomen om 04.04 uur, afbeelding nummer twee dateert van 05.09 uur. De man heeft dus voldoende tijd gehad om over zijn wanstaltigheden na te denken. En dat is nog niet alles, want de politie is ook gestuit op 231 foto’s van billen van onbekende dames.

‘Komt door cannabis’

N.D. zegt enorm veel spijt te hebben van zijn daden. ”Ik weet niet wat me bezielde, maar gebruikte die periode aan de lopende band cannabis. Ik heb het volledig afgezworen en ben nu gemotiveerd iets te maken van mijn leven.”

Het laatste woord was voor de rechter. “Kan jij je eigenlijk wel inbeelden hoe vernederend en ingrijpend jouw daden zijn voor die jonge vrouw? Nee, dat kan je onmogelijk niet.”

De aanklager eist 36 maanden cel. De uitspraak volgt op 28 juni aanstaande.

Laat een reactie achter

Scroll naar boven