Jonge ouders maken babynaam bekend en worden uitgelachen door hun eigen families

Jonge ouders maken babynaam bekend en worden uitgelachen door hun eigen families

Een naam bedenken voor je toekomstige kindje is superleuk, maar ook een uitdagende taak als ouders. Helemaal wanneer je familie de naam niks vindt en je vertelt dat de naam klinkt als “een hele ernstige ziekte”.

Dat is precies wat Bella David (18) en haar vriend Reason Robin (20) is overkomen. De twee jonge ouders kregen onlangs een dochtertje en besloten haar een opvallende naam te geven.

Autobedrijf

Toen Bella en Reason vertelden dat ze het meisje Polaris gingen noemen, brak de hel los. Meerdere familieleden dachten dat we haar hadden vernoemd naar de autoproducent Polaris Inc, die terreinwagens verkoopt, terwijl ik ook te horen kreeg dat het klinkt een ‘ernstige ziekte’.”

Ook op TikTok ging het vreselijk fout. Daar werden de ouders bedolven onder de hatelijke reacties. Iemand schreef dat het meisje gepest zal worden op school met zo’n ‘mongolische’ naam.

@bellaxreason

i dont understand what everyones deal with it is but f u #fyp #babynames #baby #4monthold #sahm #teenmom #trending #tiktok

♬ Come Over (Again) – Crawlers

Pijnlijk

Bella zegt dat ze gestopt is met het lezen van comments. “Het is te pijnlijk om het te lezen. We hebben de naam gekozen omdat het voor ons veel betekent. We hebben beiden liefde voor astronomie en kijken ook veel naar sterren.”

Scroll naar boven