Jonge helden rennen huis in om gezin van 5 te redden – laten we hen prijzen voor hun acties

Darius Dillard en Nate Williams waren buiten toen er rook uit het raam van de tweede verdieping van een huis aan de overkant van de straat in Rochester, NY hun aandacht trok.

De twee jonge mannen aarzelden niet. Ze sprongen in actie en renden de straat over.

Darius en Nate schopten de voordeur in en troffen een gezin van vijf aan die hun bezittingen aan het verzamelen waren terwijl rook hun huis vulde.

“Ze probeerden spullen uit hun huis mee te nemen en ik dachten:” Nee, je hebt geen tijd om iets uit het huis te pakken, je moet je huis uit te gaan, want ik wil niet dat iemand zich verbrand of iets, ” vertelde Nate aan WROC.

Een oom belde 911 toen de jonge mannen het rokerige huis binnenstormden.
Darius zei dat de benedenverdieping van het huis rookvrij was, maar boven was het moeilijk te zien.

“… Zodra het in je longen kwam, was het moeilijk, we hadden flauw kunnen vallen,” zei hij.

Ze probeerden het vuur te doven, maar de rook maakte het moeilijk voor hen om te ademen en ze volgden het gezin van vijf het huis uit.

Brandweerlieden konden het vuur binnen enkele minuten blussen.

Terwijl de brandweer Darius en Nate prees voor het redden van de volwassene en vier kinderen en voor het proberen het vuur te blussen, waarschuwden ze anderen hetzelfde te doen.

“Ik vind het geweldig dat ze in beweging kwamen en probeerden ervoor te zorgen dat er niemand binnen was en ze eruit kreeg, ze hebben er iets aan gedaan,” zei Jim Ryan, de plaatsvervangend chef van Rochester Fire Department.

De jonge mannen zijn bescheiden gebleven over hun heldhaftige acties en zeiden dat ze gewoon probeerden ervoor te zorgen dat iedereen het huis uit kwam. Het maakte hen niet uit dat ze de mensen die in het huis woonden niet kenden, ze wilden ervoor zorgen dat ze veilig waren.

“Ik kende ze niet. Dat is het gekke ervan. Ze hebben me daarna gewoon bedankt. Ik en mijn neef, ‘vertelde Darius aan Rochesterfirst.com.

Hoewel ze niet denken dat ze helden zijn, denk ik dat deze jonge mannen helden zijn!

Laten we ze vieren door dit op Facebook te delen en hen te bedanken voor het redden van hun buren.