Jong meisje uit het niets keihard op hoofd geslagen met groot mes in de tram

Jong meisje uit het niets keihard op hoofd geslagen met groot mes in de tram

Op 19 januari jongstleden is een meisje van 19 jaar oud vanuit het niets aangevallen door een man. Het meisje zat nietsvermoedend in de tram, toen een onbekende man ineens een groot mes uit zijn jas trok en het slachtoffer keihard op haar hoofd sloeg.

Het schokkende incident vond plaats op 19 januari rond 11.00 in tram 2 in Den Haag. Bij halte Laan van Eik en Duinen stapt er een man in, die vlak bij het meisje gaat staan. Ze merkt vervolgens dat hij luid hijgt en haar strak aankijkt. Het meisje is doodsbang.

Bij de Kamperfoeliestraat gaat het vervolgens mis. De man trekt uit het niets een groot mes en slaat de vrouw keihard op haar hoofd. Daarna vlucht de man de tram uit.

Geluk

Wonder boven wonder is de vrouw niet ernstig gewondgeraakt. Medepassagiers hebben haar direct opgevangen en het gaat op dit moment naar omstandigheden goed met haar.

De politie is op zoek naar de man en hoopt dat er mensen zijn de hem herkennen. Hij staat zeer duidelijk op beelden die uit de tram komen. Als u hem herkent, bel dan direct naar telefoonnummer 0800-6070.

https://www.youtube.com/watch?v=lioOoazO52Q

 

Scroll naar boven