Jong meisje met spoed naar het ziekenhuis oor piercing fout gaat

Iedereen die ooit een dochter heeft gehad, is zich waarschijnlijk wel bewust van hun verlangen om hun oren te laten piercen. Elke verjaardag of Kerstmis komen ze met hetzelfde verzoek. Dat is waarom dit verhaal perfect is voor ouders om in te beelden. Oorpiercings zijn meestal vrij gewoon voor kleine meisjes en de meeste ouders zullen uiteindelijk besluiten toe te geven aan hun verzoeken.

Het is soms moeilijk om nee te zeggen tegen onze kleintjes, toch? Zelfs als de kinderen nerveus zijn over het proces, is hun verlangen om hun oren te piercen groter dan hun angst als het gaat om de pijn die ze zullen ervaren. Eén van de slechtste scenario’s in deze gevallen is een geïnfecteerde oor.

Deze verhalen zijn heel gebruikelijk. De meeste ouders hoeven hun kinderen niet naar het ziekenhuis te brengen vanwege deze problemen, maar dit is echter niet wat er met deze familie is gebeurd. Toen Suzie haar dochter Lily haar oren liet piercen, had ze nooit kunnen verwachten wat er daarna zou gebeuren. De piercing vond plaats in de Harlow, de filiaal van North London Claire’s, Verenigd Koninkrijk.

Nadat een paar weken waren verstreken en Suzie zich aan alle schoonmaakregels had gehouden die ze had gekregen, realiseerde ze zich dat de oorbel van het kind stevig in haar huid was gevestigd. De oorbel kon op geen enkele manier worden verplaatst. Helaas werd het gezin gedwongen om het kind naar het plaatselijke ziekenhuis te brengen.

Lily kreeg een kalmerend middel en de oorbel werd uiteindelijk verwijderd. Er was een scalpel nodig en het kind voelde de pijn toen de naald in haar oor werd gestoken. Geen enkel kind zou hier ooit doorheen moeten gaan. Suzie gelooft dat Claire verantwoordelijk is voor wat er is gebeurd met haar dochtertje.

Ze kreeg te horen dat de wond binnen 3 weken zou zijn genezen. In werkelijkheid hebben de wonden minstens 6 weken nodig gehad om volledig te zijn genezen. Ouders, zorg ervoor dat dit verhaal gedeeld wordt met je vrienden en geliefden. Je zou misschien een ander klein meisje kunnen redden van een immens pijnlijke ervaring.

Laat een reactie achter

Scroll naar boven