Johnny Depp bewusteloos in hotelkamer gevonden

Johnny Depp bewusteloos in hotelkamer gevonden

Johnny Depp en zijn band Hollywood Vampires hebben geen beste beurt gemaakt in Hongarije. Op het laatste moment moest namelijk besloten worden de stekker uit een concert in Boedapest te trekken.

Optreden annuleren

Gaat het weer de verkeerde kant op met Johnny Depp? De wereldberoemde acteur kampt al een groot deel van zijn leven met zeer ernstige verslavingen. Volgens bronnen moest hij samen met de band Hollywood Vampires hun optreden vlak voor het begin cancellen.

Johnny Depp bewusteloos in hotelkamer gevonden

In de arena zaten ondertussen duizenden dolenthousiaste fans te wachten op de band. Sommigen hadden honderden kilometers gereisd om hun idolen eindelijk live aan het werk te zien. Helaas liet de band verstek gaan.

Een werknemer zegt: “Alles was klaar, het podium was klaar, de backstage-crew was klaar voor het feest. Niemand dacht dat er een probleem zou kunnen zijn, vooral omdat de bandleden de geluidsopstelling hadden gedaan die voor de middag.” Dat probleem is er dus toch gekomen.

Bewusteloos

Meerdere bronnen melden nu dat Johnny Depp bewusteloos werd aangetroffen op zijn hotelkamer. Het zou zo ernstig zijn geweest dat de wereldster zelfs medische hulp nodig gehad zou hebben. Om die reden kon het concert dus vlak voor aanvang niet doorgaan.

Fans maakten zich ontzettend veel zorgen en lieten dat ook duidelijk merken via sociale media. Ondertussen zijn er foto’s gelekt van een zuipende Johnny, die zwalkend over straat liep. Even daarna zou hij in zijn hotelkamer dus bewusteloos zijn geraakt.

Maar het werd nog erger, want gisteren ging de show van de Hollywood Vampires OOK last-minute niet door. De Amerikaanse groep blies de show van donderdag in Slowakije af, omdat de zaal ‘onveilig’ zou zijn. Hmm… gelooft iemand dit nog?

Scroll naar boven