John (70) krijgt na 42 jaar dienst een triest cadeau van zijn werkgever

John (70) krijgt na 42 jaar dienst een triest cadeau van zijn werkgever

De 70-jarige John uit het Californische Sunol gaat momenteel viral. Na 42 jaar trouwe dienst besloot hij dat het tijd was voor zijn welverdiende pensioen.

Pensioen

John was al 42 jaar werkzaam voor hetzelfde bedrijf. De oude man werd op ongelooflijke wijze afgescheept. Zijn werkgever besloot hem te belonen met een barbeque en een cadeaukaart van 20 dollar. Voor 42 jaar werk! Gekker bestaat vrijwel niet.

Een collega van de man, Soniah, zag het met lede ogen aan en maakte er een filmpje over op TikTok. Sindsdien gaat het heel erg hard.

John (70) krijgt na 42 jaar dienst een triest cadeau van zijn werkgever

Crowdfunding

Nadat er honderden reacties kwamen op de video, besloot Soniah een Gofundme (crowdfunding) te starten voor John. Het (onbekende) bedrijf werd hard aangepakt.

Volgens Soniah was John een enorm betrouwbare en enthousiaste werknemer. Al 42 jaar kwam hij elke dag met de bus naar zijn werk en hij wilde nog lang niet met pensioen.

”In een tijd waar jobhoppen steeds een grotere trend wordt bij de generatie van tegenwoordig, bleef John trouw. Hij was een pareltje.”

Op de inzamelingspagina schrijft ze dat John geen vrouw of kinderen heeft. Wel heeft hij een neefje waar hij gek op is. ”Laten we John een vorm van gezelschap geven of iets om te doen, zodat hij weet dat hij geliefd is”, aldus Sonia op de pagina waar er wordt gedoneerd.

Wereldwijd

Het bericht van Sonia gaat de hele wereld over. Er komen donaties binnen van talloze mensen. Monica Cole schrijft: ”He, ga relaxen John! Maak een reis met je neefje naar Disneyland!”

Bejamin Jones uit Sydney Australië haalde het gedicht van Dylan Thomas aan ’Do not go gently into that good night’. Een ontroerend gedicht wat mensen aanmoedigt om juist te genieten aan het einde van hun leven. Het leven is altijd iets om te vieren.

De Gofundme-pagina heeft inmiddels bijna 38.000 euro opgehaald voor John. Woensdag is hij beheerder gemaakt van de pagina en kreeg hij toegang tot de donaties. John was er stil van.

@m3nta11y1ll1A true legend. If you didnt hear the full story from my page, do not belive anything else. Day 1s have know we did this together start to finish. Spotlight on the Donors !!! Great work !!! ♥️🫶🏽🙌🙏♬ original sound – Soniah

Scroll naar boven