Johan Derksen reageert op verkoop van villa Oerlemans: “Het is ziek”

De afgelopen week kwam het nieuws naar buiten dat de familie Oerlemans hun villa in Bel Air, Los Angeles voor een winst van 39 miljoen dollar hebben verkocht. Johan Derksen had hier het een en ander over te zeggen.

Verbouwing Villa

De vrouw van Reinout, Daniëlle, had 4 jaar besteed aan de volledige verbouwing van het huis. Eigenlijk wilde zij en het gezin dan ook helemaal niet weg. Zanger The Weeknd deed echter een bod op het huis wat ze niet konden weigeren. In Veronica Inside kwam het nieuws ter sprake, en Derksen had er het volgende op te zeggen:

“Mag ik dat een beetje ziek vinden? Een huis van 70 miljoen dollar? Dat je daarin gaat wonen en dat je dat koopt?” Wilfred Genee zei daar het volgende op: “Het was maar 21 miljoen toen zij het kochten”, waarop Johan op zijn beurt weer zei: “Ja, ja, maar er is nu een gek die er 70 miljoen voor geeft.”

Reactie van der Gijp

Gelukkig was daar nog Van Der Grijp met zijn opmerking: “Het schijnt dat die Reinout gewoon z’n hond een keer twee weken kwijt geweest is. Die heeft zich helemaal de pleuris lopen zoeken in dat grote teringhuis. Hahaha.”

Bekijk het hele fragment hieronder:

Laat een reactie achter

Scroll naar boven