Het is algemeen bekend dat Johan Derksen zijn hart op zijn tong heeft liggen. Regelmatig verschijnt hij in de krantenkoppen als hij zijn zoveelste mening verkondigd over iemand. Dit keer was het de beurt aan Lil Kleine, en dat zorgde voor interessante beelden. Johan reageert op het verhaal dat Lil Kleine zijn vriendin in elkaar geslagen heeft.

Johan Derksen over Lil Kleine

Dat Johan geen fan is van de Amsterdamse rapper was algemeen bekend. Afgelopen dinsdagavond liet hij dat nog maar eens blijken in het SBS6-programma Oranjezomer. Er werd gepraat over het vermeende incident. Daarop reageerde Derksen: “Ik lees de krantenkoppen wel eens en dan lees ik en kijk ik de foto’s en dan denk ik: weer die Lil’ Kleine.”

Lil Kleine is onlangs opgepakt op Ibiza na een vermeende mishandeling op zijn vriendin Jamie Vaes. Wilfred Genee gooide het balletje op (zoals gewoonlijk). Al snel ontstond er een verhit gesprek aan de tafel van de heren. Iedereen had er een mening over, waaronder Johan. Hij zei er het volgende over:

BEKIJK OOK  Kunstschaatsster Linden laat op de Amsterdamse Prinsengracht zien hoe goed ze is

“Als dat meisje, wat er als een mooi meisje uitziet, bij die klootzak blijft, dan is dat heel dom en naïef natuurlijk. Je laat je als vrouw natuurlijk niet in elkaar meppen door zo’n piepeltje. Ik weet ook helemaal niet wat hij doet. Ik zie dan wel eens dingetjes van hem in de krant en dan denk ik: als je een vrouw bent met vol verstand, dan zet je hem meteen buiten de deur.” Bekijk het fragment hieronder:


Like it? Share with your friends!