Johan Derksen binnenkort aan talkshow tafel met Martien Meiland

Johan Derksen is over ongeveer twee weken de gast aan de tafel van Margriet van der Linden. Opmerkelijk te noemen, aangezien hij Margriet structureel heeft afgemaakt bij VI. Hij gaat erheen om zijn boek te promoten.

NS Publieksprijs

Derksen is een van de kanshebbers voor de NS Publieksprijs die op 17 november wordt uitgereikt tijdens de talkshow ‘M’. Hij zei er zelf het volgende over: “Ik hou helemaal niet van die wedstrijden, maar mijn dochter is de uitgever en dan moet ik naar die uitreiking toe.”

“Ik moet er naartoe, want mijn dochter heeft dat afgesproken. Ik vind het verschrikkelijk. Ik vind al die talkshows verschrikkelijk, maar M in het bijzonder. En dan moet ik ook nog met dat speenvarken aan tafel zitten!” Daarmee doelt hij op Martien Meiland.

Winnaar

“En het erge is: die wint ook nog, want die heeft een miljoen volgers. En ik weiger ten alle tijden om hier aan tafel te gaan bidden en smeken of ze op me stemmen. Ik hoop echt oprecht dat het moslimmeisje wint, maar die zal het niet winnen waarschijnlijk.”

Daarmee doelt de voetbalanalist op Lale Gül: “Ik hoop dat dat meisje Gül wint. Die heeft een moedig boek, schrijft kritisch ten opzichte van de islam en die heeft natuurlijk niet die hele achterban zoals wij die hebben en zeker zoals Meiland die heeft. Ik denk dat het Meiland wordt, het speenvarken, de gillende keukenmeid.”

Wij zetten 17 november alvast in onze agenda. Het zal hoogstwaarschijnlijk een uitzending worden om je vingers bij af te likken. Wordt vervolgt!

Laat een reactie achter

Scroll naar boven