Joe (22) kan niet meer over straat: ”Mijn jongeheer is te groot”

Joe (22) kan niet meer over straat: ''Mijn jongeheer is te groot''

De 22-jarige Engelsman Joe heeft een ontzettend zwaar leven. De twintiger meet slechts 1.68 kort, maar in zijn broek is het lengte alom. Zijn jongeheer is maar liefst 24 centimeter lang (in slappe toestand). Voor de jonge Joe is het niet leuk.

De meeste mannen dromen van het formaatje van Joe. Niet van zijn lichaamslengte, want met 1.68 meter moeten mensen moeite doen om hem te zien.

Als Joe zich op straat begeeft, wordt hij voortdurend bekeken. Althans, er wordt gekeken naar wat hij in zijn broek opgerold heeft. Voorbijgangers kunnen niet stoppen met staren.

Joe is wanhopig

Joe doet er dan ook alles aan om te verbergen wat hij in huis heeft. Hij wringt zichzelf in ongemakkelijke posities, waarmee hij zijn lineaal probeert te camoufleren onder zijn kleren.

Helaas voor Joe werkt het niet goed. Zijn slurf is goed zichtbaar en ook tijdens Tinder-dates kijken meisjes voortdurend in de richting van zijn grijze joggingsbroek. Die trekt hij trouwens altijd aan wanneer hij op date gaat met de vrouwtjes. Dus daaraan is hij te herkennen.

De jongen kan niet eens meer over straat lopen, zonder dat hij wordt aangestaard. Mensen willen vaak ook weten hoe het kan dat zijn stok zo een formaatje heeft.

Documentaire

Omdat Joe een speciaal geval is, heeft hij een plaatsje gekregen in de Videoland-documentaire ‘My massive c*ck’. Hier legt hij aan kijkers uit hoeveel last hij ervan heeft.

De documentaire is echt een aanrader, als je het ons vraagt. Onderstaand een fragmentje uit de docu, waarin Joe aan het woord komt. Veel kijkplezier!

@videolandnlWe kunnen er lang en kort over lullen, maar de shockdoc My Massive C*ck is nu te zien! 🍆 #documentaire #flinketamp #lullig

♬ origineel geluid – Videoland

Scroll naar boven